Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britų princo Harry sužadėtinės Meghan Markle tėvai susitiks su karaliene Elizabeth II

Didžiosios Britanijos princo Harry sužadėtinės Meghan Markle išsiskyrę tėvai atvyks į Londoną prieš gegužės 19 dieną numatytas poros vestuves ir susitiks su karaliene Elizabeth II bei kitais karališkosios šeimos nariais, penktadienį pranešė Kensingtono rūmai.
Meghan Markle su mama Doria Ragland
Meghan Markle su mama Doria Ragland / Vida Press nuotr.

Pasak princo atstovo spaudai Jasono Knaufo, Thomas Markle'as ir Doria Ragland atvyks tą savaitę prieš šeštadienį numatytas vestuves, kad turėtų laiko susipažinti su Harry šeima.

Jaunosios tėvai aplankys karalienę ir jos sutuoktinį princą Philipą, susitiks su jaunikio tėvu princu Charlesu ir jo žmona Camilla, jaunikio broliu princu Wililamu ir broliene Kate, sakė rūmų atstovas penktadienį.

Gegužės 19 dieną D.Ragland su dukra atvyks į Vindzoro pilį automobiiliu, o Th.Markle'as palydės jaunąją prie Šv.Jurgio koplyčios altoriaus.

Pasak J.Knauf, M.Markle džiaugiasi, kad jos šventės dieną tėvai bus šalia.

TAIP PAT SKAITYKITE: Princo Harry uošviai: Holivudo profesionalas ir socialinė darbuotoja, kurios protėviai – vergai

Kaip 15min anksčiau rašė, M.Markle apie savo tėvus ankstesniuose interviu atsiliepdavo vien gražiausiais žodžiais – mamą vadindavo „didžiausiu savo įkvėpimu“, o tėvą – „sunkiausiai dirbančiu tėvu, kokį tik įmanoma įsivaizduoti“.

Kad Meghan Markle yra mišrios rasės – jos mama juodaodė, o tėtis – baltaodis, žinoma jau seniai, ne paslaptis ir tai, kad jiedu – išsiskyrę. Tačiau dabar karališkosios šeimos gerbėjams vien tokios informacijos apie būsimus princo uošvius nebepakanka, tad užsienio žiniasklaidoje bandoma kaip įmanoma išsamiau nušviesti, kas tokie yra Meghan Markle tėvai.

Įdomu tai, kad Meghan Markle protėviai iš mamos pusės buvo vergai, dirbę medvilnės plantacijose Džordžijoje. 1865 metais JAV prezidentui Abrahamui Lincolnui panaikinus vergiją aktorės protėviai tapo laisvi. Kadangi iki tol vergai turėjo tik vardus, jiems buvo leista patiems susigalvoti pavardes – Meghan Markle proproproprosenelis pasirinko Wisdom pavardę, kas angliškai reiškia išmintį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius