Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brooklynas Beckhamas su sužadėtine vilai nepagailėjo daugiau nei 10 mln. dolerių

Išskyrus vestuvinius žiedus, kitas rimtų santykių ženklas yra bendro būsto įsigijimas. Būtent tokį žingsnį žengė modelis ir fotografas Brooklynas Beckhamas ir jo mylimoji aktorė Nicole Peltz.
Brooklynas Beckhamas su sužadėtine Nicola Peltz įsigijo namus
Brooklynas Beckhamas su sužadėtine Nicola Peltz įsigijo namus / Vida Press nuotr. / 15min montažas

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA!

Kaip rašo Nypost.com, pora įsigijo taip vadinamą „sveikatingumo“ vilą Beverli Hilse, už kurią nepagailėjo daugiau nei 10,5 mln. dolerių (maždaug 8,8 mln. eurų).

Įspūdingo dydžio namą sudaro penki miegamieji, tiek pat vonios kambarių. Čia įrengtas ir asmeninis sulčių baras, o sveikatingumo faktorių vilai suteikia ir interjerą papuošę kristalai, kurie, kaip rašoma, „išvalys ir neutralizuos nepageidaujamą energiją“.

Pasak vilos skelbimo, muziejų primenantys namai sukurti taip, kad būtų išsaugotas fengšui balansas. Įžengus pro pagrindines duris, patenkama į fojė, kurio centre ant pjedestalo – dūminio kvarco kristalas. Tikima, kad šis akmuo padeda įveikti baimes, depresiją ir atsikratyti negatyvių minčių.

Vida Press nuotr./Namai, kuriuos įsigijo Brooklynas Beckhamas ir Nicola Peltz
Vida Press nuotr./Namai, kuriuos įsigijo Brooklynas Beckhamas ir Nicola Peltz

Iš prabangiu sietynu papuošto fojė galima patekti į kiemą arba, naudojantis laiptais, į kitas namo erdves. Viena tokių – svetainė su židiniu ir televizoriumi. Arba spindinčią, auksinių akcentų kupiną virtuvę.

Naujuose Brooklyno Beckhamo ir Nicolos Peltz namuose – ir privatus kino teatras, masažo, jogos kambariai, sporto salė, garų kambarys ir kitos atsipalaidavimui skirtos erdvės. Neiškeldama kojų iš namų, pora čia galės pasijusti kaip tikrame kurorte.

Vida Press nuotr./Namai, kuriuos įsigijo Brooklynas Beckhamas ir Nicola Peltz
Vida Press nuotr./Namai, kuriuos įsigijo Brooklynas Beckhamas ir Nicola Peltz

Jei to dar nebūtų gana, futbolininko ir buvusios „Spice Girls“ narės, o dabar dizainerės sūnus su mylimąja laiką galės leisti erdviame kieme su baseinu ir vakarienėms po žvaigždėmis skirtoje terasoje.

Na o jei kuris nors norės pabūti vienas, tai padaryti galės meditacijai skirtame apskritime, sukurtame iš smėlio, supilto į labirinto formą, tęsia Nypost.com.

Kviečiame pasidairyti po namus, kuriuose apsigyvens Brooklynas ir Nicola:

15min primena, kad 22-ejų Brooklynas Beckhamas ir 26-erių Nicola Peltz jau metus susižadėję.

Dar pernai „Page Six“ rašė, kad per vestuves, kurias dėl pandemijos teko atidėti, aktorė ketina vilkėti Victorios Beckham kurtą suknelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius