Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs Brado Pitto ir Jennifer Aniston meilės lizdelis parduodamas už 43 mln. eurų

Parduodamas įspūdingo grožio dvaras Beverli Hilse, kuriame prieš beveik 20 metų gyveno tuometiniai sutuoktiniai Bradas Pittas (55) ir Jennifer Aniston (50). Šiuos namus pora kelis kartus jau renovavo, siuntėsi medžiagas iš kitų šalių, tačiau šiandien dvaro kaina pakilo net tris kartus.
Namas Beverli Hilse
Namas Beverli Hilse / Stopkadras ir „Scanpix“ nuotr.

Šiuos namus buvusi pora įsigijo po vestuvių, kurias surengė 2000 m. Jame jie gyveno nuo 2001 m. iki 2006 m., kai galiausiai po metų išsiskyrė. Dėl to dvarą nuspręsta parduoti.

Dar 2001 m. pora už dvarą sumokėjo 12 mln. eurų, tačiau dabar suma pakilo net tris kartus daugiau ir kainuoja 43 mln. eurų.

Žemės nuosavybė buvo pastatyta 1994 m. Namą suprojektavo Frederickas Marchas, o dizainą kūrė Wallace Neffas. Name buvo penki miegamieji ir 12 vonios kambarių.

Nuotraukose, kurias paskelbė nekilnojamojo turto agentūra „Hilton & Hyland“, galime matyti nepaprastai gražiai renovuotą namą, marmurines šildomas grindis virtuvėje, erdvų valgomąjį, sutalpinantį net 20 svečių, o šalia jaukumą palaiko židinys.

Dvaras taip pat stebina įvairių kambarių gausa. Jame galima rasti mankštos, baro ir projektoriaus kambarį. Iš milžiniško miegamojo langų matosi baseinas ir vieta, kurioje vyksta pasisėdėjimai prie židinio. Pro langus galima pamatyti ir teniso kortus bei svečių namus. Be to, kad užtikrintų gyventojų privatumą, prie namo įrengti du atskiri vartai iš dviejų gatvės pusių.

Po to, kai aktorius išsiskyrė su J.Aniston, B.Pittas susitikinėjo su Angelina Jolie, kurią 2014 m. vedė. Deja, nepaisant laikymo idealia pora, jie 2016 m. pasuko skirtingais keliais. Dabar dalinasi šešių vaikų globa.

J.Aniston 2015 m. ištekėjo už aktoriaus Justino Therouxo. Pora išsiskyrė 2017 m.

Po prabangų namą Beverli Hilse galite pasižvalgyti čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius