Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs Meghan Markle vyras Trevoras Engelsonas vedė amerikiečių multimilijardieriaus dukrą

Šeštadienį prabangioje „Rosewood Milamar“ viloje susituokė buvęs Meghan Markle vyras Trevoras Engelsonas (42). Žymus Holivudo filmų prodiuseris žiedus sumainė su sužadėtine dietologe Tracey Kurland (31).
Trevoro Engelsono ir Tracey Kurland vestuvių akimirka
Trevoro Engelsono ir Tracey Kurland vestuvių akimirka / Vida Press nuotr.

Multimilijardieriaus bankininko Stanford Kurland dukrai Tracey Kurland filmų prodiuseris pasipiršo praeitų metų birželio mėnesį, po vyno turo Kalifornijoje. Pora susitikinėjo metus laiko. T.Engelsonas žengė prie altoriaus beveik tuo pačiu metu, kaip prieš metus tai padarė princas Harry ir Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle.

Iš savaitgalio vestuvių nuotraukų matyti, kad jaunikio ir jaunosios tėvai palaiko laimingą porą ir ketina juos kartu lydėti laimingo gyvenimo link.

Tose pačiose nuotraukose galima išvysti, kokius rūbus pasirinko jaunieji. T.Kurland apsivilko išties elegantišką nėriniuotą suknelę.

Vida Press nuotr./Trevoro Engelsono ir Tracey Kurland vestuvių akimirka
Vida Press nuotr./Trevoro Engelsono ir Tracey Kurland vestuvių akimirka

Prieš didžiąją dieną visa šeima ir draugai penktadienio vakarą susirinko į repeticijos vakarienę, kuri vyko prabangiame viešbutyje šalia paplūdimio. Šis „Rosewood Miramar“ viešbutis, kurio kambarys vienai nakčiai kainuoja 745 dolerius, yra skoninga vieta rengti įvairias šventes bei festivalius. Vestuvėms šalia buvo pastatytos ir šventinės palapinės.

Tiesa, pirmosios T.Engelsono vestuvės nenusisekė ir baigėsi skyrybomis. Tada Holivudo prodiuseris buvo vedęs dabartinę Sasekso kunigaikštienę M.Markle. Jų vestuvės įvyko 2011 m. Šventė taip pat buvo iškelta paplūdimyje, prabangiame viešbutyje, su intymia ceremonija, kurioje dalyvavo 107 kviestiniai svečiai.

Scanpix/MEGA nuotr./Pirmosios Meghan Markle vestuvės Jamaikoje
Scanpix/MEGA nuotr./Pirmosios Meghan Markle vestuvės Jamaikoje

Visgi ši santuoka laimės neatnešė ir filmų prodiuseris su M.Markle išsiskyrė jau 2013 m. Skyrybos sukėlė stresą tiek M.Markle, tiek pačiam T.Engelsonui – tada aktorė M.Markle Toronte vaidino seriale „Kostiumuotieji", o prodiuseris tuo metu dirbo Los Andžele.

T.Engelsono artimi draugai prieš vestuves jam surengė viengungio vakarėlį. Jis parodė, kad prodiuseris vis dar negali pabėgti nuo istorijos su kunigaikštiene.

Socialiniame tinkle patalpintame vaizdo įraše, kuris buvo išplatintas vieno iš jaunikio draugų, matyti, kaip vyrai kelia į viršų stiklines, nukreipdami jas į T.Engelsoną, ir taria: „Va šitas... šitas yra kilmingas, ar suprantate, ką sakau?“.

Vida Press nuotr./Trevoras Engelsonas ir Tracey Kurland
Vida Press nuotr./Trevoras Engelsonas ir Tracey Kurland

Toliau vienas iš draugų tęsė kalbą: „Kilmingumas laimėjo, kilmingumas pralaimėjo... Bet nepaisant to, mažuti, mes turime judėti toliau!“ T.Engelsonas žvelgė į juos su šypsena, kai kamera buvo nukreipta tiesiai į jį.

15min primena, kad pirmadienį princas Harry ir Sasekso kunigaikštienė susilaukė pirmagimio. Karališkas vaikas pasaulį išvydo 5 val. 26 min. ryte (Anglijos laiku). Vaikas gimė sverdamas 3,260 kg.

Skelbti vaikelio vardo karališkoji pora neskubėjo, jį atskleidė tik trečiadienio pavakarę. Pirmagimiui Sasekso karališkoji pora suteikė Archie Harrisono Mountbatteno-Windsoro vardą.

Šią žinią jie pranešė socialiniame tinkle „Instagram“. Ten pasidalijo nuotrauka, kurioje jautri pirmosios karalienės Elizabeth II ir jos vyro princo Philipo pažintis su proanūkiu Vindzoro pilyje. Tai įvyko dar prieš kūdikį pristatant visuomenei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius