-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Buvusi D.Trumpo jaunesniojo meilužė prabilo apie šeimos paslaptis: sako, kad I.Trump yra lesbietė

Dainininkė Aubrey O’Day (36 m.), turėjusi slaptą romaną su Donaldu Trumpu jaunesniuoju (42 m.), atskleidė šokiruojančių faktų apie JAV prezidento šeimą, jo atžalas, rašo „Newsweek“. Pasak moters įrašų socialiniame tinkle „Twitter“, D.Trumpas jaunesnysis nekenčia savo tėvo, o Barronas Trumpas (14 m.) pasižymi agresyviu elgesiu.
Donaldas Trumpas jaunesnysis, Ivanka Trump, Aubrey O'Day
Barronas Trumpas, Donaldas Trumpas jaunesnysis, Ivanka Trump, Aubrey O'Day / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

Realybės šou žvaigždė ir atlikėja A.O’Day taip pat tikina, jog Ivanka Trump (39 m.), santuokoje gyvenanti su Jaredu Kushneriu (39 m.), slepia savo homoseksualumą, o Ericas Trumpas (36 m.), dar susitikinėdamas su savo dabartine žmona Lara, permiegojo su „Mis Visata“ nugalėtoja.

Šie pareiškimai A.O’Day tviterio paskyroje pasirodė vykstant paskutiniams kandidatų į JAV prezidento postą debatams. Tuo metu socialiniame tinkle internautai dalijosi savo pastabomis apie vieną ir kitą pretendentą, nuomonę reiškė ir Holivudo atstovai.

Nesusilaikė ir grupės „Danity Kane“ narė A.O’Day, nusprendusi atskleisti šeimos, su kuria tariamai turi ryšių, paslaptis.

Atlikėjos kantrybės taurė buvo perpildyta Donaldui Trumpui, pasak jos, paskutinius debatus pavertus „šeimos menkinimu“.

„Donas jaunesnysis NEKENČIA savo tėvo. Ivanka slapta yra lesbietė. Ericas užsiiminėjo seksu su „Mis Visata“ ant „The Apprentice“ (Donaldo Trumpo vesto realybės šou – red.past.) pasitarimų kabineto stalo, būdamas su savo dabartine žmona. #Debates2020“, – rašė moteris.

Vėliau A.O’Day pridūrė, jog turi išsisaugojusi D.Trumpo jaunesniojo jai siųstas žinutes, kuriose jis skundžiasi broliu Barronu.

„Jie skrido privačiu lėktuvu ir Baronui nepatiko jo maistas, todėl savo lėkštę jis metė į kitą lėktuvo galvą, į skrydžio palydovę. Nė vienas šių žmonių nėra nekaltas būdami šikniai ir melagiai“, – tęsė ji.

Dainininkės įrašai ypač daug dėmesio sulaukė po vieno „TikTok“ vartotojo sukurto vaizdo įrašo. Iki to laiko jie buvo pasislėpę tarp daugybės su debatais susijusių žinučių.

Tuo tarpu pati A.O’Day neslepia slaptą romaną su D.Trumpu jaunesniuoju užmezgusi 2012-aisiais po pasirodymo „The Apprentice“ laidoje. Tuo metu vyras gyveno santuokoje su dabar jau buvusia žmona Vanessa.

„Mudu abu manėme, jog esame vienas kito sielos draugai. Apie tai dažnai kalbėjome. (…) Buvome aistringi ir jautėme ryšį, buvome ištikimi ir atviri. Viliuosi, kad kada nors vėl tai turėsiu“, – dar 2019-aisiais „People“ pasakojo moteris.

TAIP PAT SKAITYKITE: Buvusi M.Trump patarėja – apie pirmosios JAV ponios santykius su podukra ir „Operaciją – blokas Ivankai“

Senas Donaldo Trumpo įrašas apie kito politiko spenelius atsisuko prieš jį patį: taikinyje – dukra Ivanka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius