-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi Malaizijos karaliaus žmona apie sugriuvusią santuoką: „Apie skyrybas sužinojau iš interneto“

Buvusi Malaizijos karaliaus žmona, Rusijos grožio konkurso nugalėtoja Oksana Voevodina atskleidė daugiau greitai nutrūkusios santuokos su sultonu detalių. Moteris pasakojo, kad poros vos metus trukęs vedybinis gyvenimas baigėsi jai būnant ketvirtą mėnesį nėščiai, o apie skyrybas ji sužinojo iš pranešimų internete. Be to, monarchas netiki, kad sūnus yra jo, rašo „Daily Mail“.
Oksana Voevodina ir Kelantano sultonas Muhammadas V
Oksana Voevodina ir Kelantano sultonas Muhammadas V / „Instagram“ nuotr.
Temos: 2 Vestuvės Santuoka

27-erių O.Voevodina teigė su buvusiu sutuoktiniu Kelantano sultonu Muhammadu V nebendravusi nuo pat gruodžio mėnesio, kuomet jis paliko šeimą. Buvusi „Mis Maskva“ per užsienio portalą kreipėsi tiesiai į buvusį Malaizijos karalių, kurį ji dar vadina Farisu, su prašymu pradėti elgtis kaip tikram jos sūnaus Leono tėvui, nors tėvystės sultonas ir nepripažįsta.

„Farisai, nubusk! – sakė O.Voevodina. – Tu turi sūnų ir esi tėvas. Tu taip pat monarchas. Ir kad ir kas nutiko mūsų santuokai, noriu, kad mano sūnus turėtų abu tėvus. Tik pagalvok apie savo sūnų.“

„Instagram“ nuotr./Kelantano sultonas Muhammadas V ir Oksana Voevodina
„Instagram“ nuotr./Kelantano sultonas Muhammadas V ir Oksana Voevodina

Už 49-erių sultono gražuolė iš Rusijos ištekėjo pernai birželio 7 d. slaptoje musulmoniškoje ceremonijoje. Po ištaigingų vestuvių Malaizijoje, dar viena puota buvo surengta Maskvoje. Deja, to nepakako laimingam šeiminiam gyvenimui ir po kelių savaičių poros santuoka ėmė byrėti.

„Jam išėjus gruodį, jis taip ir nesugrįžo, – pirmajame savo interviu sakė O.Voevodina. – Apie skyrybas sužinojau iš pranešimų internete. Dar ir dabar tiksliai nežinau, kas nutiko, nes tarp mūsų viskas buvo gerai, laukėmės bendro pirmo kūdikio.“

Apie vestuves Oksana kalba kaip apie nuostabiausią šventę jos gyvenime: „Jos priminė pasaką, nes apie tokias gražias tuoktuves svajoja kiekviena maža mergaitė, o mano vyras man jas padovanojo.“

Konservatyvioje Malaizijoje karaliaus ir rusės vestuvės visuomenę šokiravo. Tokią žmonių reakciją iššaukė nemažas sutuoktinių amžiaus skirtumas – 23 metai.

„Būtent jo gimimo data mane ir nustebino, nes jo biologinis ir tikrasis amžiai yra labai skirtingi. Farisas turi jauną sielą“, – tęsė Oksana.

Nepaisant to, kad prieš vestuves nuotaka priėmė vyro tikėjimą, į sultono ir buvusio modelio sąjungą Malaizijos vadovai žiūrėjo neramiai. Buvo žinoma, kad kadaise Oksana dalyvavo skandalingame televizijos realybės šou. Savo praeities nuo mylimojo O.Voevodina neslėpė, tačiau atvirumas nepadėjo išsaugoti šeimos.

Palikęs ketvirtą mėnesį nėščią žmoną, sausį sultonas pranešė atsisakantis Malaizijos karaliaus sosto. Jis tapo pirmuoju tokį sprendimą priėmusiu šios šalies valdovu. Oksana teigia nežinanti, kodėl jos vaiko tėvas atsisakė karūnos, tačiau paneigė gandus, jog Farisas taip pasielgė dėl jos. „Tai politinis klausimas, o aš į politiką nesiveliu“, – sakė Oksana.

Pasirodžius pranešimams apie skyrybas, buvęs karalius teigė „besigailintis kai kurių jo asmeniniame gyvenime priimtų sprendimų“, o jo advokatas pridūrė, kad „jokių tiesioginių įrodymų, kad jis yra biologinis vaiko tėvas, nėra“. Būtent pastarasis teiginys O.Voevodiną žeidžia labiausiai.

„Neturiu niekam nieko įrodynėti, nes (Leonas) yra jo sūnus, gimęs santuokoje, planuotas ir lauktas. Jis atrodo kaip tėvas, turi azijietiškų bruožų. Be galo jį myliu ir labai juo didžiuojuosi. Jis labai greitai auga ir yra mano kasdienės energijos šaltinis. Norėčiau, kad tokį jį matytų ir tėvas“, – toliau kalbėjo O.Voevodina, dėl ramybės sutikusi sūnui atlikti DNR testą.

Tiesa, buvusi karaliaus mylimoji taip pat neigia teiginius, kad ji yra oficialiai išsiskyrusi. „Niekas manęs nekvietė į teismą, niekas man neatsiuntė jokių skyrybų dokumentų“, – pasakojo Oksana.

Šiuo metu ji gyvena nuomojamame bute Maskvoje ir vairuoja prabangų automobilį – vestuvių dovaną nuo buvusio vyro. Save ir sūnų moteris pilnai išlaiko.

„Dirbu tarptautinio marketingo srityje, prižiūrėti vaiką padeda mano šeima“, – „Daily Mail“ sakė O.Voevodina ir atskleidė ateityje planuojanti susikurti „YouTube“ kanalą, kuriame dalytųsi vaizdo įrašais iš asmeninio gyvenimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius