Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusio Niujorko mero sūnus susituoks su lietuve Živile Rezgyte

Buvusio Niujorko mero Rudy Giuliani sūnus Andrew susituoks su sužadėtine, kilusia iš Lietuvos, pranešė JAV žiniasklaida.
Andrew Giuliani ir Živilė Rezgytė
Andrew Giuliani ir Živilė Rezgytė / „Facebook“ nuotr.

Kaip rašo dienraščio „New York Post“ bulvarinių naujienų skiltis „Page Six“, 31 metų Andrew Giuliani, šiuo metu dirbantis Baltųjų rūmų ryšių su visuomene tarnyboje, tuoksis su 38-erių Živile Rezgyte, kilusia iš Klaipėdos.

Į Jungtines Valstijas ji atvyko prieš 10 metų ieškoti amerikietiškos svajonės, turėdama tik 300 JAV dolerių ir net nemokėdama anglų kalbos. Dabar ji yra JAV pilietė ir nekilnojamojo turto verslo profesionalė.

Su mylimuoju mergina susipažino per 2014 metais įvykusias beisbolo žvaigždės Dereko Jeterio paskutiniąsias rungtynes „Yankee“ stadione Niujorke.

„Pasipiršau Lietuvoje, prie Baltijos jūros. Mes ten praleidome savaitę. Ant jos dešinės rankos piršto užmoviau mano prosenelės žiedą. Vėliau sužadėtuvių žiedą mes išsirinkome kartu“, – „Page Six“ pasakojo Andrew.

Vida Press nuotr./Andrew Giuliani ir Živilė Rezgytė
Vida Press nuotr./Andrew Giuliani ir Živilė Rezgytė

Prašmatniose vestuvėse dalyvaus maždaug 250 svečių, tarp jų Rudy Giuliani ir jo buvusi žmona Donna Hanover, Andrew motina.

„Page Six“ artėjančių vestuvių datos neįvardijo.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Rudy Giuliani ir Donaldas Trumpas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Rudy Giuliani ir Donaldas Trumpas

Į svečių sąrašą įtraukti tokie jaunikio tėvo bičiuliai kaip buvęs JAV generalinis prokuroras Michaelas Mukasey, Niujorko beisbolo klubo „Yankees“ prezidentas Randy Levine'as, buvęs Rudy Gulliani rinkimų kampanijos vadovas Tony Carbonetti.

Vestuvėse taip pat dalyvaus jaunikio draugai sportininkai: buvusi ledo ritulio žvaigždė Rodas Gilbertas, buvęs Niujorko beisbolo komandos „Knicks“ žaidėjas Johnas Starksas, buvęs amerikietiškojo futbolo žaidėjas ir treneris Lou Holtzas.

Vestuvėse turėtų dalyvauti ir būrelis lietuvių, rašo „Page Six“.

Leidinys pridūrė, kad vyriausiosios pamergės vaidmuo atiteks Živilės seseriai, o vyriausiasis pabrolys vestuvėse bus jaunikio ilgametis draugas Hugh MacKay. Jaunųjų santuoką palaimins monsinjoras Alanas Placa, o medaus mėnesį pora planuoja praleisti Italijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius