Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Celine Dion naujiems santykiams dar nepasiruošusi: po vyro mirties atverti širdį nėra lengva

2016-ieji atlikėjai Celine Dion buvo tamsūs metai. Po ilgos kovos su gerklės vėžiu tragiškai mirė jos vyras Rene Angelilas. Jis buvo ne tik dainininkės sielos draugas, bet ir mentorius bei vadybininkas, kurio netektis labai stipriai paveikė Celine, nes net ir praėjus trims metams dainininkės širdies nepavyko užkariauti jokiam kitam vyrui.
Celine Dion, Rene Angelilas
Celine Dion, Rene Angelilas / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Celine Dion

Nors buvo pasirodęs ne vienas pranešimas apie kitų vyrų draugijoje laiką leidžiančią C.Dion, tai buvo tik trumpalaikiai romanai, nevirtę niekuo rimčiau, mat žinoma moteris vis dar nėra pasiruošusi kurti šeimos su nauju žmogumi.

2016 metų sausio mėnesį mirus Celine mylimajam, ji paguodos ieškojo šeimos nariuose ir artimiausiuose drauguose, o ne naujiose pažintyse, kaip daro daugelis. Pasirodo, moteriai savo širdį atverti nėra lengva.

Laidoje „Today“ 51-erių C.Dion prisipažino, kad ji vis dar nėra pasiruošusi susitikinėti.

„Nesusitikinėju. Dar nesu tam pasiruošusi. Man pasisekė ir džiaugiuosi, kad mane supa tiek daug žmonių, sugebančių mane pralinksminti. Tačiau aš pasiilgstu prisilietimų“, – kalbėjo ji,

Moteris taip pat prisiminė paskutinį su R.Angelilu turėtą pokalbį, įvykusį dieną iki jo mirties. „Jis paskambino man prieš pasirodymą ir perdavė žinutę: „Myliu tave“. Namo tą naktį grįžau labai vėlai… Nenorėjau jo žadinti, kad tik pabučiuočiau, nes po to jam nebūtų pavykę vėl užmigti. Kitą rytą jo jau nebebuvo. Taigi, mes prieš tai kalbėjome, jis atsiuntė man žinutę. Mes atsisveikinome“, – paskutinius Rene pasakytus žodžius prisiminė Celine.

R.Angelilas buvo pirmoji moters meilė ir vienintelis jos sutuoktinis. Jis iš esmės pakeitė Celine asmeninį ir profesinį gyvenimus, tad pamiršti tokį žmogų ir pradėti kurti gyvenimą su kitu nėra lengva.

R.Angelilas su C.Dion susilaukė trijų vaikų – sūnaus Rene-Charleso ir dvynių Nelsono bei Eddy. Jis taip pat turėjo vaikų iš ankstesnių santykių – dukrą Anne-Marrie ir sūnus Patricką bei Jean-Pierre’ą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius