Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Celine Dion pagaliau prakalbo apie santykius su 16 metų jaunesniu šokėju: tai jie pora ar ne?

Praėjo jau treji metai nuo Celine Dion gyvenimo meilės Rene Angelilio mirties, o šalia jos nuolatos matomas jaunas išvaizdus šokėjas Pepe Munozas daug kam sukėlė įtarimų: ar dainininkės gyvenime atsirado naujas vyras? Į visus klausimus apie savo asmeninį gyvenimą Celine Dion atsakė naujame interviu.
Celine Dion ir Pepe Munozas
Celine Dion ir Pepe Munozas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Celine Dion

Celine Dion kompanijoje nuolat pastebimas jos 16 metų jaunesnis šokėjas Pepe Munozas, jis kartu su dainininke dalyvavo ir ką tik vykusioje Paryžiaus aukštosios mados savaitėje, kur jiedu laikėsi susikibę už rankų. Nieko nuostabaus, kad ėmė sklisti gandai – galbūt jiedu ne tik geri draugai ar kolegos, bet ir mylimieji?

Tačiau naujame interviu leidiniui „The Sun“ dainininkė patikino, kad ji ir 34-erių vyriškis – ne pora.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Celine Dion ir Pepe Munozas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Celine Dion ir Pepe Munozas

„Mes draugai, geriausi draugai. Be abejo, kad mes apsikabiname ar susikimbame už rankų, kartu kur nors išeiname, tad žmonės mus mato. Tačiau ką noriu pasakyti, tai kad jis yra džentelmenas – jis man ištiesia ranką, kad įsikibčiau. Aš tam neprieštarauju, nes jis dailus ir jis – mano geriausias draugas“, – sakė Celine Dion.

Dainininkė taip pat pridūrė: „Mes iš karto susipažinę tapome gerais draugais, mes puikiai leidžiame laiką. Bet kai žmonės pradėjo mus fotografuoti ir spėlioti... nemaišykime tų dalykų“.

Celine Dion su Pepe Munozu susipažino per bendrus draugus Las Vegase, kai dainininkė ieškojo šokėjų savo šou. Jiedu labai greitai susibičiuliavo, ir dainininkė pakvietė šokėją prisijungti prie savo trupės ir keliaujant po pasaulį.

Trijų sūnų motina taip pat per interviu sakė, kad nors ir labai ilgisi savo vyro, ji yra laiminga ir susitaikiusi su netektimi.

„Žinau, kad dabar jis ilsisi ramybėje ir visuomet yra su manimi. Kasdien matau jį žvelgdama į savo vaikų akis. Jis man suteikė tiek daug stiprybės“, – kalbėjo dainininkė.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Celine Dion ir Pepe Munozas
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Celine Dion ir Pepe Munozas

15min primena, kad Celine Dion vyras ir prodiuseris Rene Angelilis mirė 2016 metų sausį, pralaimėjęs kovą su vėžiu. Jis buvo didžioji ir vienintelė dainininkės meilė. Su Rene ji susipažino, kai buvo vos 12-os metų, ir iš pradžių jis tik rūpinosi talentingos paauglės karjera. Tačiau ilgainiui jie pamilo vienas kitą ir 1994 metais susituokė – tada Celine buvo 26-eri, o Rene – 52-eji. Pora susilaukė trijų sūnų – René-Charleso (18 m.) ir dvynukų Eddy bei Nelsono (8 m.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius