Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ch.Tatumas nusivylęs dėl pakeisto filmo „Prarastas miestas“ pavadinimo

Aktorius Channingas Tatumas nusivylęs, kad netrukus kinuose pasirodysiantis filmas „Prarastas miestas“ (angl. „The Lost City“) pakeitė savo komiškesnį ir nešvankesnį pavadinimą. Režisierių Adam ir Arron Nee romantinė veiksmo komedija seka meilės romanų rašytoją Loretą Seidž (akt. Sandra Bullock), kurią pagrobia ekscentriškasis milijardierius (akt. Danielis Radcliffe'as), kad surastų prarastą senovės miesto lobį, aprašytą autorės naujausioje knygoje.
Kadras iš filmo „Prarastas miestas“
Filmas „Prarastas miestas“ / Paramount Pictures nuotr.

Filme taip pat vaidina Patti Harrison, Da’Vine Joy Randolph, Oscaras Nunezas bei Bowenas Yangas. Holivudo žvaigždė Bradas Pittas, dirbęs su S.Bullock savo naujausiame filme „Kulkų traukinys“ (angl. „Bullet Train“), romantinėje veiksmo komedijoje taip pat vaidina ne tik epizodinį personažą.

Filme „Prarastas miestas“ aktorius Channingas Tatumas vaidina Alaną, įkūnijantį bebaimio herojaus Dešo Makmeno personažą, kuris puošia rašytojos Loretos Seidž romanų viršelius. Po to, kai autorė yra pagrobiama, kvailokas modelis iškeliauja jos gelbėti, bandydamas įrodyti, kad jo nuopelnai yra ne tik gražus veidas, o tai baigiasi komišku, bet veiksmo kupinu nuotykiu džiunglėse.

Pradinis romantinės veiksmo komedijos „Prarastas miestas“ pavadinimas buvo „Prarastasis miestas D“ (angl. „The Lost City of D“), tarsi komiškai pašiepiantis 2016 m. pasirodžiusią nuotykių dramą „Prarastasis miestas Z“ (angl. „The Lost City of Z“) apie britų tyrinėtoją ir jo Amazonės miesto paieškas.

VIDEO: PRARASTAS MIESTAS | Kinuose nuo kovo 25 d. | Oficialus anonsas [HD] | 2022

Vis dėlto kino studija „Paramount Pictures“ praėjusiais metais paskelbė, kad netrukus kinuose pasirodysiančios nuotykių komedijos pavadinimas buvo pakeistas. Neseniai aktorius Ch.Tatumas prisipažino, kad pirmenybę teikia pirminiam filmo pavadinimui.

„Norėjau, kad jie nebūtų atsisakę „D“, – sakė aktorius. – Juk niekada neatsisakai „D“

Nors veiksmo komedijos „Prarastas miestas“ pavadinimas oficialiai buvo pakeistas dėl jo panašumo į 2016 metų nuotykių dramą, labiau tikėtina, kad raidė „D“ buvo pašalinta dėl jos falinės konotacijos. Nepaisant to, kad filmas yra romantinė komedija, o originalus pavadinimas turi teminę prasmę, tai vis tiek buvo pernelyg rizikingas rinkodaros žingsnis.

Paramount Pictures nuotr. /„Prarastas miestas“
Paramount Pictures nuotr. /„Prarastas miestas“

Po ketverių metų pertraukos filmas „Prarastas miestas“ žymi aktoriaus Ch.Tatumo sugrįžimą į romantikos žanrą, kuris atliko pagrindinius vaidmenis tokiuose filmuose, kaip „Šokis hip hopo ritmu“ (angl. „Step Up“) bei „Brangusis Džonai“ (angl. „Dear John“).

Su raide „D“ ar be jos, romantinė veiksmo komedija „Prarastas miestas“ beveik neabejotinai sulauks sėkmės, kai pasirodys Lietuvos kino teatruose balandžio 8 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius