Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čikagoje žiauriai sumuštas „Imperijos“ aktorius: užpuolė dėl to, kad gėjus ir juodaodis

Čikagoje užpultas ir žiauriai sumuštas populiaraus serialo „Imperija“ („Empire“) aktorius Jussie Smollett. Kaip praneša portalas TMZ, šį įvykį policija traktuoja kaip nusikaltimą iš neapykantos, mat žinomą aktorių du vyrai užpuolė dėl to, kad šis – gėjus ir juodaodis.
Jussie Smollett
Jussie Smollett / „Scanpix“ nuotr.

Pirmadienio vakarą jis atskrido į Čikagą iš Niujorko, o apie 2 val. nakties nuėjęs nusipirkti sumuštinio į visą parą dirbančią „Subway“ parduotuvę buvo užpultas dviejų baltaodžių vyrų.

Šie aktorių užpuolė jam išėjus iš parduotuvės. Vyrai mūvėjo slidininko kaukes ir ėmė mušti jį, savo veiksmus palydėdami rasistiniais ir homofobiškais komentarais. Pranešama, kad vyrai net užmovė kilpą aktoriui ant kaklo bei apipylė jį balikliu.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jussie Smollett
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jussie Smollett

Taip pat pranešama, kad mušdami aktorių jo užpuolikai šaukė „Čia yra MAGA šalis“. MAGA – JAV prezidento Donaldo Trumpo rinkiminės kampanijos šūkio „Make America Great Again“ trumpinys.

Po šio išpuolio Jussie Smollett buvo paguldytas į ligoninę, be kitų sumušimų jam buvo sulaužytas ir šonkaulis. Antradienį popiet sumuštas aktorius buvo išleistas gydytis namuose.

Beje, anot šaltinių, serialą „Imperija“ kurianti „Fox Studios“ aštuonios dienos prieš šį išpuolį gavo Jussie Smollett adresuotą laišką, kuriame buvo grasinama aktoriui: „Tu mirsi, juodas p**are“.

Čikagos policija sako pradėjusi tyrimą dėl šio išpuolio, ir jis traktuojamas kaip galimai nusikaltimas iš neapykantos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius