-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

COVID-19 neigiančiam „influenceriui“ nelegalus vakarėlis kainuos brangiai: gresia 60 tūkst. eurų bauda

Koronaviruso akivaizdoje surengtas ispanų „influencerio“ vakarėlis baigėsi nemalonumais – pažeidus griežtas koronaviruso pandemijos taisykles, jam gresia 60 tūkst. eurų siekianti bauda. „The Sun“ praneša, kad vaikino organizuotame vakarėlyje, kuris vyko Malagoje, buvo pakviesti dalyvauti apie 500 žmonių.
Maxi Bonelli
Maxi Bonelli / Asmeninio albumo nuotr.

Žinios dėl nelegalių Maxi Bonelli vakarėlių pradėjo sklisti tada, kai vaikinas apie juos pradėjo girtis savo instagramoje paskyroje, kurioje turi daugiau nei 300 tūkstančių sekėjų. Būtent čia jis pasidalijo ir švenčių akimirkomis, kuriose buvo matyti gausus svečių būrys.

Kaip praneša „The Sun“, Malagos policija tiria M.Bonelli dėl įtariamų nusikaltimų, įskaitant nelegalių vakarėlių rengimą bei veido kaukių nenešiojimą.

Kaltinimai „influenceriui“ atsirado po to, kai jis viešai pradėjo dalytis vakarėlio vaizdo įrašais, kuriuose buvo matyti, kad tiek jis, tiek svečiai nesilaikė valdžios įvestų taisyklių.

Tuo metu, kol Ispanijoje kas dieną miršta po kelis šimtus žmonių, Malagoje surengtame vakarėlyje M.Bonelli kaip niekur nieko gėrė šampaną, šoko su kitais vakarėlio svečiais ir nesilaikė saugumo reikalavimų – nedėvėjo veido kaukės.

Negana to, jis sekėjams prisipažino, kad pasinaudodamas savo galimybėmis internete į vakarėlį pakvietė net 500 svečių. Taip pat nepraleido progos pasigirti, kad tai padarė slaptu būdu, todėl policija jų niekaip neatseks. Vaikino nusivylimui, šie jo ketinimai buvo atskleisti ir greitai sužinota, kur ir kas dalyvavo vakarėlyje.

Tiesa, manoma, kad vakarėlyje iš kviestų 500 svečių pasirodė viso labo kelios dešimtys, šiuos žmones policijai pavyko atsekti iš jų „Instagram“ paskyrų.

Be to, Maxi vakarėliuose apsilankiusiems svečiams gali kilti nemalonumų ir dėl kaljano rūkymo, mat Ispanijos viešose vietose tai daryti draudžia įstatymai.

Verta paminėti ir tai, kad iki ryto vykusio vaikino vakarėlio akimirkas internete lydėjo prierašas „mes dieviname plandemiją“ – įvardyta sąmokslo teorija, pagal kurią skelbiama, kad mirtinas virusas iš tiesų yra pramanas.

Už pažeistas taisykles „influenceriui“ gresia bauda iki 60 tūkstančių eurų. Į tokius pažeidėjus Ispanijoje žiūrima itin rimtai, nes šalyje nuo koronaviruso mirė jau daugiau nei 50 tūkst. žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius