-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Danielis Craigas po „Spectre“ dar mažiausiai vieną kartą vaidins Džeimsą Bondą

Kai 2005-aisiais buvo paskelbta, kad vyriškumo simboliu laikomą slaptąjį agentą Džeimsą Bondą įkūnys šviesiaplaukis mėlynakis Anglijos aktorius Danielis Craigas, frančizės gerbėjai neslėpė susirūpinimo.
Danielis Craigas filme „Spectre“
Danielis Craigas filme „Spectre“ / Kadras iš filmo

Tačiau vyras įrodė, kad šiai rolei puikiai tinka – per praėjusį dešimtmetį jis pristatė Džeimsą Bondą ne tik kaip šaudyti, vilioti moteris ir siurbčioti martinį sugebantį  aštrialiežuvį, bet ir asmenybę. Šį lapkritį į Lietuvos kino teatrus atkeliaus filmas „007 Spectre“, jau ketvirtoji juosta, kurioje Danielis Craigas persikūnija į agentą 007.

Nors Danieliui Craigui jau 47-eri, pasak jo paties, naujasis filmas „007 Spectre“ nebus paskutinis jo bondiados kelionėje.

„Esu pasirašęs sutartį mažiausiai dar vienai juostai. Norėčiau vaidinti tol, kol fiziškai esu įgalus atlikti šią rolę“, – „The Wrap“ kalbėjo aktorius. Šis jo pasisakymas pasirodė kaip tik tuomet, kai internete užvirė diskusijos apie tai, kas galėtų tapti naujuoju Džeimsu Bondu. Per frančizės gyvavimo dešimtmečius ši rolė tapo prestižine ir yra geidžiama daugelio Holivudo žvaigždžių.

Filmo plakatas/Filmo „Spectre“ plakatas
Filmo plakatas/Filmo „Spectre“ plakatas

Danielis Craigas pabrėžė, kad Džeimso Bondo vaidmuo reikalauja ypač gero fizinio pasirengimo ir filmuojantis tenka kaip reikiant paprakaituoti.

„Dirbu iki nugriuvimo, kartais atrodo, kad nuvarysiu save į kapus. Su amžiumi tampa sunkiau, tačiau toks gyvenimas. Atiduodu viską, kol galiu“, – kalbėjo jis.

Anksčiau žurnalui „Esquire“ Danielis Craigas yra sakęs, kad greičiausiai pasitrauks iš bondiados po naujojo filmo „007 Spectre“. Tąsyk internete pasklido komentarai, jog britą pakeisti gali pirmasis juodaodis Džeimsas Bondas, kurį įkūnytų Idrisas Elba. Taip pat buvo diskutuota, kad kitu Džeimsu Bondu gali tapti Anglijos aktorius, 44-erių Damianas Lewisas. Šią kandidatūrą kaip galimą įvertino ir anksčiau agentą 007 įkūnijęs Pierce‘as Brosnanas.

„Viskas yra įmanoma, tačiau esu tikras, kad Džeimsas Bondas bus vyras ir baltaodis“, – sakė jis.

Filmo „007 Spectre“ istorija tęsiasi po ankstesnėje juostoje „007 operacija Skyfall“ matytos Raulio Silvos atakos prieš Jungtinės Karalystės karinę žvalgybą MI6. Naujuoju M paskirtajam Garetui Meloriui (akt. Ralphas Fiennesas) tenka kovoti su politiniu spaudimu, kuris kelia grėsmę visos organizacijos ateičiai. Tuo pat metu Džeimsas Bondas mėgina išnarplioti painų sąmokslininkų tinklą savais būdais. Paaiškėja, kad vienintelis jo šansas – veikti savarankiškai ir apsaugoti galingo priešo dukrą. Agentas 007 leidžiasi į kelionę iš Meksikos į Austriją ir Maroką. Džeimso galimybės ribotos, tačiau atsikvėpti jam nebus kada, mat įvykių sūkuryje jis susidurs su praeities šmėkla.

Lapkričio 6 dieną Lietuvą pasieksiančio filmo „007 Spectre“ anonsas:

VIDEO: Filmo „007 Spectre“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius