Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar vienas nerimą keliantis K.Westo protrūkis socialiniame tinkle: tylą nutraukė ir Kim Kardashian

Tviteryje mintis dar kartą išreikšti nusprendęs Kanye Westas įrašuose atskleidė, kad nuo dienos, kai jo žmona Kim Kardashian viename viešbutyje sutiko taip pat reperį Meek Millą, jis „bando su ja išsiskirti“, ištrintus įrašus cituoja „Daily Mail“.
Kim Kardashian ir Kanye Westas
Kim Kardashian ir Kanye Westas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Antradienio tviterio tiradoje Kanye Westas minėjo, kad jo sutuoktinė Kim Kardashian labai stengėsi susitikti su Meek Millu, kad galėtų su juo pakalbėti apie kalėjimų reformas bei pavadino anytą Kris Jenner „Kris Jong Un“, taip pat apkaltinęs ją „baltųjų aukštinimu“. Reperis vis kartojo, kad jo žmona ir jos motina, susirūpinusios vyro sveikata po jo chaotiško pasirodymo Čarlstone, ne kartą bandė atskristi pas jį „su dviem gydytojais“, kad šie paguldytų jį į ligoninę.

Įrašai iš socialinio tinklo pašalinti praėjus pusvalandžiui po jų paviešinimo. Paskutiniame ir vis dar jo paskyroje esančiame įraše Kanye Westas, galima teigti, paneigė po vakarykštės panašios tirados pasklidusias kalbas, kad galbūt jis pasitrauks iš kovos dėl JAV prezidento posto, rašydamas „Kalba būsimas prezidentas“.

Kad sieks šalies vadovo posto, reperis pranešė liepos 4 d. Praėjusį sekmadienį pasirodymu Pietų Karolinos mieste Čarlstone jis pradėjo rinkiminę kampaniją, tačiau ji nebuvo tokia sklandi, kokios buvo galima tikėtis.

Vėlai antradienį JAV laiku Kanye Westas suabejojo, ar tik nereikėtų atidėti siekio įsikurti Ovaliajame kabinete iki 2024 metų.

„Spėju, visi afroamerikiečiai turės balsuoti už Bideną? Norite, kad varžyčiausi, ar ne???“ – klausė jis.

VIDEO: K.Westas chaotiškai pradėjo JAV prezidento rinkimų kampaniją: išprovokavo pasipiktinimo bangą ir nerimą

Kaip „Daily Mail“ pasakojo šaltiniai, šiuo metu Kanye Westas slepiasi rančoje Vajominge, kur jį prižiūri keli draugai. Kodėl šalia nėra artimiausio reperiui žmogaus Kim Kardashian? Rašoma, kad vyras „prarado pasitikėjimą ja“, tikina, kad jam būtina apsauga nuo jos.

Kad šios vienos garsiausių pramogų pasaulio porų santuoka gali galutinai subyrėti, nerimauja tiek reperio, tiek Kim Kardashian bičiuliai ir artimieji. Kanye Westui socialiniame tinkle įvairiais dalykais kaltinant žmoną, nors ši, pasak šaltinių, dėl neteisingų vyro skandalingų teiginių „jaučiasi palūžusi“, tviteryje jis giria jį Vajominge aplankiusį draugą komiką Dave’ą Chapepelle’ą.

Žinoma, Kardashianai daro viską, kad tik padėtų bipolinį sutrikimą turinčiam Kanye Westui. Manoma, kad šie protrūkiai socialiniuose tinkluose ir Čarlstone, kur vyras kalbėjo apie planus nutraukti pirmąjį Kim Kardashian nėštumą, yra susiję būtent su reperio liga. Tačiau šeimai niekaip nepavyksta su juo susisiekti, jam su keliais jo pasitikėjimą pelniusiais žmonėmis laiką leidžiant rekonstruojamoje rančoje.

„Ten yra požeminis bunkeris, iš tikrųjų panikos kambarys, skirtas šeimai nenumatytos nelaimės atveju, prikrautas maisto atsargų. Kanye apsupo save nedidele žmonių, kuriais jis pasitiki, grupe, mat šiuo metu Kim ir jos šeima jis labai nepasitiki“, – pasakojo šaltinis.

„Praeitą savaitę jis pasikeitė visus „Twitter“ ir socialinių tinklų slaptažodžius. Jį apėmusi didelė paranoja. Jis įsitikinęs, kad jam reikalinga „apsauga“ nuo Kim ir Kris – net jei jos tik nori jam padėti“, – tęsė jis.

Kim Kardashian nerimauja ne tik dėl sutuoktinio, bet ir dėl jųdviejų atžalų. Tikrą košmarą išgyvenanti moteris nežino, kaip visa tai juos paveiks. Labiausiai jai gaila North.

Vėliau reperis savo žmonai paaiškino, kad kalboje apie aborto planus jis užsiminė tik norėdamas atkreipti dėmesį į savo rinkimų kampaniją, tęsė šaltinis.

DAUGIAU APIE KANYE WESTO PASISAKYMUS TVITERYJE SKAITYKITE ČIA: Kanye Westo tiradoje tviteryje – kaltinimai žmonai Kim Kardashian bandymu paguldyti jį į ligoninę

Žinoma, internete sklando kalbos, kad visa tai – visi šie skandalingi pasisakymai tviteryje, nerišli kalba Čarlstone – yra tik viešųjų ryšių triukas prieš pasirodant naujam Kanye Westo albumui.

„Twitter“ nuotr./Kim Kardashian ir Kanye Westas su vaikais Chicago, North ir Saintu
„Twitter“ nuotr./Kim Kardashian ir Kanye Westas su vaikais Chicago, North ir Saintu

Trečiadienį po ilgos tylos apie visą šią situaciją pasisakė ir Kim Kardashian, instagramo istorijose pasidalijusi kreipimusi į visuomenę.

„Kaip daugelis jūsų žino, Kanye diagnozuotas bipolinis sutrikimas. Tie, kas juo serga ar turi sergantį mylimą žmogų, žino, kaip sudėtinga ir skaudu tai (ligą, – red.past.) suprasti. Niekada viešai nekalbėjau apie tai, kokią įtaką liga turi mūsų namuose, nes saugau savo vaikus ir Kanye teisę į privatumą. Bet šiandien jaučiu būtinybę pakomentuoti dėl psichinę sveikatą supančių stigmų ir klaidingos nuomonės.

Suprantantys psichines ligas ar net kompulsyvų elgesį žino, kad šeima tokiu atveju yra bejėgė, nebent žmogus yra nepilnametis. Žmonės, kurie to nesuvokia ar yra labai toli nuo šios patirties gali būti linkę teisti ir nesuprasti, kad norint sulaukti pagalbos, nesvarbu, kaip stipriai besistengtų jo šeima ir draugai, pats žmogus turi įsitraukti į šį procesą.

Suprantu, kad Kanye tapo kritikos objektu, nes jis yra vieša figūra, o jo veiksmai kartais gali iššaukti stiprias nuomones ir emocijas. Jis nuostabus, bet sudėtingas asmuo, kuris, be to, kad jaučia spaudimą būdamas atlikėju ir juodaodžiu, patyręs skaudžią motinos netektį, turi taikstytis su spaudimu ir izoliacija, kurią sustiprina bipolinis sutrikimas.

Artimai su Kanye bendraujantys žino, kokia jo širdis, ir supranta, kad jo žodžiai kartais nesutampa su jo ketinimais. Bipolinis sutrikimas nesumenkina ar neanuliuoja jo svajonių ir kūrybinių idėjų, kad ir kokios jos nepasiekiamos atrodo. Tai – dalis jo genialumo ir, kaip visi matėme, daugelis jo svajonių išsipildė.

Mes kaip visuomenė kalbame apie malonės suteikimą visai psichinės sveikatos problemai, tačiau ją taip pat turime suteikti žmonėms, kai jiems to labiausiai reikia.

Prašau žiniasklaidos ir visuomenės parodyti mums užuojautą ir empatiją, kurios taip reikia, kad galėtume tai išgyventi. Ačiū tiems, kurie išreiškė susirūpinimą Kanye gerove ir už jūsų supratimą. Su meile ir dėkingumu, Kim Kardashian West“, – pasirašė moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius