Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar vienas posūkis buvusios Holivudo poros byloje: A.Jolie pralaimėjo kovą dėl teisėjo pašalinimo

Nors nuo praeitų metų Angelina Jolie ir Bradas Pittas oficialiai nebesivadina vyru ir žmona, tačiau pora iki šiol mina teismų slenksčius. „DailyMail“ praneša, kad A.Jolie pralaimėjo kovą dėl teisėjo Johno W.Ouderkirko pašalinimo iš skyrybų bylos su buvusiu vyru B.Pittu.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas
Angelina Jolie ir Bradas Pittas / „Scanpix“/XPOSUREPHOTOS.COM nuotr.

A.Jolie tvirtino, kad teisėjas J.W.Ouderkikas, kuris dalyvavo poros vestuvėse 2014 metai, taip ir neatskleidė „nuolatinių verslo ir profesinių santykių“, kuriuos ne vienerius metus turėjo su B.Pitto teisininkų komanda. Žinoma aktorė tikino, kad neteisinga teisininką turėti buvusių sutuoktinių byloje.

Visgi teismo dokumentai atskleidžia, kad A.Jolie ir B.Pitto byla vis dar priskirta J.W.Ouderkikui, praneša „UsWeekly“. Teisėjas ir toliau pirmininkaus skyrybų bylai.

Rugpjūčio mėnesį B.Pitto teisininkų komanda A.Jolie apkaltinto ketinimais atidėti ketverius metus trunkančią skyrybų bylą. Teisininkams įtarimų kilo po to, kai moteris pateikė prašymą pašalinti J.W.Ouderkiką.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie

„DailyMail“ rašo, kad aktorė su kaltinimais nesutiko ir per savo asmeninį atstovą pranešė, jog norėjo „sąžiningo“ teismo be jokių „specialių pageidavimų“ tiek jai, tiek B.Pittui.

„Viskas, ko prašo mano klientė, yra sąžiningo teismo, kuris būtų pagrįstas faktais, be specialių pageidavimų abejoms pusėms“, – pranešime sakė A.Jolie advokatė Samantha Bley DeJean, rašo „UsWeekly“.

Pranešime taip pat pridėtas Vakarų pakrantės teisininkų pirmininkės Neamos Rahmani komentaras, kuriuo ji mano, kad teisėjas J.W.Ouderkirkas yra „šališkas Brado naudai“ dėl jų asmeninių ryšių.

Šaltinis „UsWeekly“ atskleidė, kad poros skyrybų byloje net nesimato pabaigos, jie – „aklavietėje“.

Į A.Jolie kaltinimus netrukus atsakė ir pats B.Pittas, kurio teisininkų komanda pateiktus moters dokumentus pavadinimo sąmoningai atidėtu žaidimu.

„DailyMail“ rašoma, kad aktoriaus teisininkų komanda kaltina aktorę atlikus „skaidrų taktinį žaidimą“, kad galėtų bylą perkelti kuriam laikui. Jie taip pat pabrėžė, kad šis atidėjimas gali pakenkti buvusių sutuoktinių vaikams.

A.Jolie ir B.Pittas išsiskyrė 2016 m. ir nutraukė 12 metų santykius bei dvejus metus trukusią santuoką. Kartu jie augino šešis vaikus: 19-metį Maddox'ą, 16-metį Paxu, 15-metę Zahara, 14-metę Shilohu ir 12-metį Knox'ą, 12-metę Vivienne.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius