Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiausias Tomo Cruise’o košmaras išsipildė: žvaigždė priversta izoliuotis

Tomas Cruise’as, pagrindinė septintos „Neįmanomos misijos“ dalies žvaigždė, „įsiuto“ ant filmo aikštelės darbuotojų, kad šie užsikrėtė COVID-19. Dėl to dar kartą sustojo franšizės tęsinio filmavimas, o Tomas Cruise’as priverstas net savaitę izoliuotis.
Tomas Cruise'as
Tomas Cruise'as / Vida Press nuotr.

Veiksmo filmų žvaigždė su užsikrėtusiaisiais kontaktavo filmuojant sceną naktiniame klube. Aikštelėje dar buvo keturios šokėjos ir 10 darbuotojų. Kaip rašo „The Sun“, vėliau jiems nustatytas koronavirusas.

Pasak „Page Six“, Tomas Cruise’as nuo darbuotojų stovėjo „metrų“ atstumu.

Šiuo metu atskirai nuo kitų laiką leidžiančiam aktoriui gydytojai liepė vengti bet kokio kontakto su žmonėmis ir atidžiai stebėti simptomus, jei jie bent šiek tiek pablogėtų.

„Visa filmavimo komanda, apie 60 žmonių, turėjo 14 dienų izoliuotis, – „The Sun“ sakė šaltinis. – Tai stipriai pakenks filmavimui, bet pasivyti planus ketinama visiems sugrįžus“.

Viruso išplitimas tarp prie septintos „Neįmanoma misija“ dalies darbų prisidedančios komandos – didžiausias Tomo Cruise’o košmaras, kuris, rodos, išsipildė.

Vos prieš keletą mėnesių užsienio žiniasklaidoje paplito garso įrašas, kuriame aktorius rėkia ant darbuotojų, kad šie nesilaikė saugaus atstumo.

Tomas Cruise’as tikino, kad šis filmas sukūrė „tūkstančius darbo vietų“. Jis nenori rizikuoti, kad žmonės netektų savo namų tik dėl to, kad teks nutraukti filmavimus, kai šią industrija virusas ir taip stipriai paveikė.

Ne kartą nukelta septintoji franšizės dalis kino teatruose turi pasirodyti kitą gegužę. Kol kas nežinoma, ar laikinas darbų sustabdymas turės įtakos premjeros datai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius