Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dwayne'as Johnsonas – JAV prezidentas? „Uola“ ketina kandidatuoti 2024 metų rinkimuose

Holivudo žvaigždė Dwayne'as Johnsonas (45 m.) naujame interviu atskleidė, kad rimtai svarsto po kelių metų kandidatuoti į JAV prezidento postą – gali būti, kad 2024-aisiais galingiausios pasaulio valstybės vadovu taps Uola.
Dwayne'as Johnsonas
Dwayne'as Johnsonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kalbėdamas su „Variety“ aktorius sakė, kad „100 proc. svarsto kandidatuoti“ JAV prezidento rinkimuose 2024-aisiais. Jis sakė, kad artimiausiuose rinkimuose dalyvauti tiesiog negalės, nes jau turi įsipareigojimų kurti filmus keliems metams į priekį, o vėliau planuoja mažinti darbą Holivude ir vis daugiau atsidėti politikai.

„Viskas prasidėjo tarsi perkūnas iš giedro dangaus, – apie užklupusias mintis tapti JAV prezidentu pasakojo jis. – Tai niekada nebuvo kažkas, ką aš būčiau trimitavęs, ir mušdamasis į krutinę viešai sakęs kad aš būtent taip ir darysiu. Bet kai kažkas tą istoriją pasigavo ir pradėjo skleisti, amerikiečiai taip pat ją pasigavo: „Mes nejuokaujam, mums tikrai patiktų, jei tu kandidatuotum.“ Taigi supratau, kad privalau išgirsti žmones ir labai rimtai apie tai pagalvoti. Būtent toje stadijoje aš dabar ir esu – puikiai suprantu, kad politika yra ne verslas, kuriame dirbu, taigi geriausia, ką galiu padaryti, yra toliau klausytis ir mokytis tiek, kiek tik įmanoma. Nuolatos stebiu, ką daro mūsų prezidentas, ir kaip susidorojama su kiekviena nauja užduotimi. Nuolatos stebiu mūsų lyderius valdžioje, ir kaip ir visi amerikiečiai, nuolatos tikiuosi, kad mūsų lyderiai demonstruos savitvardą, perspektyvą ir galimybę suvienyti mūsų šalį šiais sunkiais laikais, ką dabartinis prezidentas, manau, nelabai daro.“

Dwayne'as Johnsonas šiuo metu nepriklauso jokiai partijai ir sakė kol kas dar negalvojęs, kokios partijos norėtų būti deleguotas.

Jei po septynerių metų Dwayne'as Johnsonas nepersigalvos ir iš tiesų iškels savo kandidatūrą, o amerikiečiai jį išsirinks, JAV turėtų labai spalvingą prezidentą.

Juk Dwayne'as Johnsonas pirmiausiai išgarsėjo kaip Uola dalyvaudamas amerikietiškose imtynėse, vėliau padarė labai sėkmingą karjerą Holivude – ne vien vaidina (jo arkliukas – veiksmo filmai arba komedijos), bet dar ir prodiusuoja kino filmus ir yra vienas iš daugiausiai pasaulyje uždirbančių aktorių. 2016 metais „Forbes“ sąraše jam nebuvo lygių (metinis jo uždarbis siekė net 64,5 mln. JAV dolerių!), o šiemet užėmė antrą vietą. Tiesa, net ir užėmęs antrą vietą uždirbo vis tiek daugiau nei pernai – 65 mln. JAV dolerių.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Dwayne'as Johnsonas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Dwayne'as Johnsonas

Dwayne'as Johnsonas taip pat nestokoja populiarumo ir socialiniuose tinkluose – „Instagram“ jis turi net 97 mln. sekėjų ir 2017 metais užėmė aštuntą vietą pačių sekamiausių pasaulio žmonių tope.

Beje, kartą jis net buvo išrinktas pačiu seksualiausiu metų vyru, tad toks titulas įdomiai atrodytų JAV prezidento gyvenimo aprašyme.

15min primena, kad mintimis apie galimybę tapti JAV prezidentu viešai yra dalijęsis ir kitas garsus vyras – reperis Kanye Westas. 2015 metų vasarą per MTV apdovanojimus jis pribloškė visus pareiškimu, kad dalyvaus 2020 metų rinkimuose. Tiesa, nors ir pradžių tokia mintis daug kam kėlė juoką ir buvo priimta skeptiškai, bet po Donaldo Trumpo pergalės žmonės ėmė agituoti, kad Kanye Westas tikrai dalyvautų rinkimuose ir „išgelbėtų Ameriką“.

„Twitter“ nuotr./Kanye Westo karikatūra
„Twitter“ nuotr./Kanye Westo karikatūra

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius