Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Stone neigia, kad naujoji „Disney“ kriminalinė komedija „Kruela“ primena Džokerio filmą

Naujajame kino studijos „Disney“ gyvo veiksmo filme „Kruela“ (angl. „Cruella“) žiūrovai supažindinami su jaunąja Kruela de Vil, kurios vaidmenį atlieka „Oskaro“ apdovanojimą pelniusi aktorė Emma Stone.
„Disney“ filmas „Kruela“ ir  „Warner Bros“ filmas „Džokeris“
„Disney“ filmas „Kruela“ ir „Warner Bros“ filmas „Džokeris“ / „Disney“ nuotr.

Pasirodžius pirmajam kriminalinės komedijos „Kruela“ anonsui, internete pradėjo sklisti spekuliacijos, kad Kruelos atsiradimo istorija yra labai panaši į aktoriaus Joaquino Phoenixo pasirodymą 2019 m. psichologiniame trileryje „Džokeris“ (angl. „Joker“). Šiame anonse žiūrovai supažindinami su jaunąja Kruela, paaugle vardu Estela, kuri netrukus pasuka tamsiu keliu, ją paverčiančia visiems gerai žinoma „101 dalmantino“ franšizės piktadare.

Panašiai filme „Džokeris“ – Artūras Flekas yra paprastas klounas, kurį atstumia visuomenė. Galų gale jis paskęsta beprotybėje ir virsta kriminalinio pasaulio autoritetu, žinomu pravarde „Džokeris“.

VIDEO: KRUELA | Kinuose nuo gegužės 28 d. | Oficialus anonsas [HD] | 2021

Nors Emma Stone sutinka, kad žmonės gali pamatyti panašumą tarp abiejų filmų siužetų, bet ji patikino, kad šie du projektai yra visiškai skirtingi.

„Šis projektas daugeliu atžvilgių labai skiriasi nuo „Džokerio“. Aš niekada, net iš tolo, negalėčiau prilyginti savęs su Joaquinu Phoenixu. Norėčiau būti panašesnė į jį“, – pagarbiai apie kolegą aktorių atsiliepia Emma Stone.

Kriminalinės komedijos „Kruela“ režisieriaus Craigo Gillespie teigimu, yra „tikrai gilių, emocingų dalykų“, kurie nutinka ir prisideda prie to, kad Estela pavirsta piktadare Kruela.

„Taigi tik šioje vietoje yra panašumas“, – apie spekuliacijas pasisakė režisierius. „Bet tai visiškai savas projektas. Tiesiog norėdami parodyti Kruelos virsmą, manėme, kad svarbu parodyti šią tamsesnę jos pusę. Čia žiūrovų lauks labai daug juokų, daug humoro. Daug šurmulio.“

„Disney“ nuotr./Emma Stone
„Disney“ nuotr./Emma Stone

Neseniai E.Stone prisipažino, kad jai buvo įdomu imtis ikoniškosios Kruelos De Vil vaidmens.

„Buvo keista. Bet pašėlusiai smagu“, – sakė aktorė. „Dabar vis dar esu labai pavargusi, bet prisimenu puikiai kai filmavimo aikštelėje sustodavau ir pagalvodavau, kad čia yra bananai.“

Kino studijos „Disney“ veiksmo komedija „Kruela“ Lietuvos kinuose – nuo gegužės 28 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius