Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edas Sheeranas ant rankų jau sūpuoja pirmagimį: atskleidė kūdikio lytį ir neįprastą vardą

Neseniai užsienio žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad laukiasi dainininko Edo Sheerano (29 m.) žmona Cherry Seaborn (28 m.). Ilgai laukti žinios, kad žinomas atlikėjas jau sūpuoja kūdikį ant rankų nereikėjo – pirmąją rudens dieną jis paskelbė apie praeitą savaitę porai gimusią dukrą ir atskleidė jos vardą.
Edui Sheeranui ir Cherry Seaborn gimė vaikas
Edui Sheeranui ir Cherry Seaborn gimė vaikas / „Instagram“ ir Vida Press nuotr.
Temos: 1 Edas Sheeranas

„Trumpa žinutė iš manęs, nes noriu su jumis pasidalyti asmeninėmis naujienomis... – įrašą instagrame pradėjo Edas Sheeranas. – Praeitą savaitę, padedant nuostabiai gimdymo komandai, Cherry pagimdė mūsų gražią ir sveiką dukrą – Lyrą Antarcticą Seaborn Sheeran.

Esame be galo ją įsimylėję. Abi, mama ir kūdikis, laikosi puikiai, esame lyg devintame danguje. Tikimės, jog gerbsite mūsų privatumą šiuo metu. Daug meilės ir pasimatysime, kai bus laikas sugrįžti.“

Pernai dainininkas paskelbė darantis laikiną pertrauką muzikoje, kad galėtų daugiau laiko praleisti su žmona.

15min primena, kad žinią apie pagausėsiančią dainininko šeimą jam pavyko nuslėpti dėl karantino. Tik vasarai artėjant į pabaigą užsienio žiniasklaida ėmė mirgėti nuo pranešimų, kad Cherry Seaborn netrukus turėtų tapti mama.

„Karantinas buvo tobula dingstis per daug nesirodyti viešumoje, bet artėja ta diena ir jaudulys didėja, todėl jie pradėjo apie tai pasakoti savo draugams ir šeimai“, – „The Sun“ sakė šaltinis.

Hito „The Shape of You“ atlikėjas ir buvusi jo bendraklasė susituokė 2018 metų gruodį intymioje ceremonijoje. Šventėje, surengtoje vos kelios dienos prieš Kalėdas, dalyvavo tik apie 40 žmonių, tarp kurių buvo ir seni Edo Sheerano draugai, artimiausi šeimos nariai ir kunigas.

Edas Sheeranas ir Cherry Seaborn susižadėjo 2017 metų pabaigoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Iš Adele titulą atėmęs hitų kūrėjas Edas Sheeranas – turtingiausia jaunoji britų žvaigždė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius