Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elonas Muskas ir Grimes pirmagimį pavadino X Æ A-12: už to slypi netikėta reikšmė

„Tesla“ vadovas Elonas Muskas su muzikante Claire Boucher, muzikos pasaulyje žinoma Grimes pseudonimu, sukėlė dideles diskusijas, pirmagimį pavadinę labai neįprastu – X Æ A-12 vardu. Buvo spėliojama, ar tai tik nebus pokštas, tačiau panašu, kad pora juokauti neketina. Žinoma atlikėja paaiškino savo sūnaus vardo reikšmę.
Elonas Muskas ir Grimes
Elonas Muskas ir Grimes / „Scanpix“ nuotr.

Trečiadienį kanadiečių dainininkė Grimes socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje paaiškino, ką reiškia įvairios raidės ir simboliai jos mažylio X Æ A-12 varde.

Anot jos, vardo raidė X simbolizuoja nežinomą kintamąjį, Æ – tariama kaip Ai, reiškia meilę ir dirbtinį intelektą. A-12 yra mėgstamo poros orlaivio, sukurto CŽV užsakymu pirmtakas. Tačiau moteris pabrėžė, kad tai nesimbolizuoja jokių ginklų, jokių gynybos priemonių, tik greitį.

„Puikus mūšyje, bet nesmurtinis“, – socialiniame tinkle rašė Grimes.

Raidė A varde reiškia Arkangelą, atlikėja paminėjo, kada tai yra ir jos pačios mėgstamiausia daina. O įraše įterpti simboliai kardas bei žiurkė simbolizuoja sūnaus gimimo metus pagal Kinų horoskopą.

https://twitter.com/Grimezsz/status/1257836061520101377

15min primena, kad tai yra pirmasis Grimes vaikas. E.Muskas jau turi penkis sūnus. Ekscentriškas verslo magnatas yra triskart išsiskyręs, du kartus – su ta pačia moterimi.

Grimes apie nėštumą paskelbė sausį socialiniame tinkle „Instagram“. Ji pasidalijo nuotrauka, kurioje matoma apsinuoginusi, su pastebimai suapvalėjusiu pilvuku. Prie nuotraukos muzikantė parašė: „Nėštumas yra labai laukinė ir karinga būsena.“

Pirmasis poros pasirodymas drauge Kostiumo instituto pokylyje „Met Gala“ 2018 metais sukėlė šurmulį tiek muzikos, tiek verslo pasauliuose. Grimes tame renginyje pasirodė su kaklo papuošalu, primenančiu „Tesla“ logotipą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius