Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Facebook“ įkūrėjas Markas Zuckerbergas ir Priscilla Chan laukiasi antro vaiko

„Facebook“ įkūrėjas Markas Zuckerbergas (32) su žmona Priscilla Chan (32) laukia šeimos pagausėjimo – vienų metų mergaitę Max auginančiai porai gims antra dukra.
Priscilla Chan ir Markas Zuckerbergas
Priscilla Chan ir Markas Zuckerbergas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šią žinią Markas Zuckerbergas pranešė ketvirtadienį, įrašu savo paskyroje feisbuke.

„Po mūsų sudėtingos patirties, susijusios su Max laukimu, mes nebuvome tikri, ko tikėtis, ir ar galėsime turėti dar vieną vaiką, – rašė M.Zuckerbergas feisbuke. – Kai su Priscilla sužinojome, kad ji vėl laukiasi, mūsų pirmasis noras buvo, kad vaikelis būtų sveikas. Mano kita viltis buvo, kad tai būtų mergaitė. Aš negaliu įsivaizduoti geresnės dovanos, nei turėti sesę. Ir aš labai laimingas, kad Max ir mūsų antras vaikelis turės viena kitą.“

„Užaugau su trimis seserimis ir jos mane išmokė mokytis iš protingų, stiprių moterų. Jos nebuvo vien tik mano seserys, jos buvo vienos iš mano geriausių draugų. Jos užaugusios rašė knygas, pasižymėjo vaidyboje, muzikoje, sporte, virtuvėje ir savo karjerose. Jos parodė man, kaip reikia varžytis (tarpusavyje) ir galiausiai po to vis tiek visiems kartu juoktis“, – tęsė jis, kartu pasidalijęs savo bei Priscillos vaikystės nuotraukomis.

„Priscilla užaugo su dviem seserimis ir jos išmokė ją, kokie svarbūs yra šeima, rūpinimasis vieni kitais ir sunkus darbus. Jos palaikė viena kitą būdamos pirma karta (šeimoje) koledže, ir (vėliau) darydamos karjerą medicinoje ir versle. Jos turi tiek daug vidinių juokelių – tokių, kuriuos tik seserys tegali suprasti“, – toliau rašė M.Zuckerbergas.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Markas Zuckerbergas ir Priscilla Chan
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Markas Zuckerbergas ir Priscilla Chan

„Mes visi esame geresni žmonės dėl mūsų gyvenime esančių stiprių moterų – seserų, motinų ir draugių. Nekantraujame sulaukti savo mažylės ir padaryti viską, kad užaugintume dar vieną stiprią moterį“, – savo įrašą baigė „Facebook“ įkūrėjas.

15min primena, kad Markas ir Priscilla susipažino Harvardo universitete, kuriame studijavo. Po devynerių metų draugystės – 2012 metais – jie susituokė.

2015 metų gruodį pora susilaukė mergaitės, kuriai davė Max vardą. Apie tai milijardierius pranešė savo „Facebok“ paskyroje.

M.Zuckerbergas tąkart paskelbė, kad per savo gyvenimą ketina labdarai paaukoti 99 proc. „Facebook“ akcijų, jog pagerintų pasaulį ateinančioms kartoms.

Anksčiau „Facebook“ įkūrėjas atviravo, kad Priscilla Chan per dvejus metus, kai pora mėgino susilaukti vaiko, patyrė tris persileidimus.

„Facebook“ nuotr./Markas Zuckerbergas ir Priscilla Chan su dukra Max
„Facebook“ nuotr./Markas Zuckerbergas ir Priscilla Chan su dukra Max

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius