Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmo „Geri berniukai“ kūrėjai: „Čia sudėjome kiekvieno dvylikamečio berniuko siaubą“

Lietuvos kinuose jau siaučia nuotaikinga komedija „Geri berniukai“ (angl. „Good Boys“, 2019), nušviečianti trijų šeštokų kelią į suaugusiųjų pasaulį. Filmo prodiuseriais tapę Sethas Rogenas ir Evanas Goldbergas, sukūrę tokius filmus kaip „Dešrelių balius“, „Kietakiaušiai“ ir „Mari Huanos ekspresas“ pasitelkė geriausias komedijų kūrimo tradicijas, pristatydami labai juokingą ir provokuojančią komediją, kurioje pagrindinį vaidmenį atliko filmo „Kambarys“ žvaigždė, aktorius Jacobas Tremblay.
Filmo „Geri berniukai“ akimirka
Filmo „Geri berniukai“ akimirka / Organizatorių nuotr.

Filmo prodiuseriai tikina, jog mintis sukurti filmą apie šeštokus, nusprendusius, jog jie – nebe vaikai ir bandančius pasiruošti suaugusiųjų pasauliui, jiems pasirodė esanti juokinga, tad, įkvėpti „Pietų parko“ filmukų, jiedu ėmėsi kurti juostą „Geri berniukai“.

„Patikėkite, šeštoje klasėje viskas iš tiesų atrodo kaip pasaulio pabaiga!” – tikino E.Goldbergas, pasakojęs, jog neseniai namuose aptiko tai patvirtinančią prisiminimų dėžutę ir siaubo kupiną mokyklos laikų dienoraštį.

Organizatorių nuotr./Filmo „Geri berniukai“ akimirka
Organizatorių nuotr./Filmo „Geri berniukai“ akimirka

„Dėl šios priežasties pagrindinėmis filmo blogietėmis pavertėme dvi paaugles – juk dvylikamečiui berniukui nėra nieko baisiau už paauglę mergaitę!“ – patirtimi dalinasi S.Rogenas ir E.Goldbergas, tvirtinantys, jog „Geri berniukai“ – kiekvieno dvylikamečio berniuko baimių rinkinys.

Pagrindinius vaidmenis atlikę aktoriai Jacobas Tremblay, Keithas L. Williamsas ir Brady Noonas tikino, jog sunkiausia filmavimųsi dalis – nustoti juoktis ir pagaliau surimtėti bei atsispirti norui kamantinėti filmavimo aikštelėje esančius tėvus apie sekso žaisliukus, naudotus kai kuriose scenose.

„Mes iki šiol nežinome daugybės dalykų apie juos“, – nutęsia berniukai, kurių tėvai buvo linkę nutylėti dalies filmavimo rekvizitų paskirtį...

Organizatorių nuotr./Filmo „Geri berniukai“ akimirka
Organizatorių nuotr./Filmo „Geri berniukai“ akimirka

Gimtosiose Jungtinėse Amerikos Valstijose filmas pelnė vieną griežčiausių, R raide žymimą amžiaus cenzą, reiškiantį, jog filme vaidinę dvylikamečiai turės gerokai ūgtelėti tam, kad galėtų žiūrėti filmą.

Pagrindiniai Lietuvoje jau rodomo filmo „Geri berniukai“ herojai, šeštokai Maksas (akt. Jacobas Tremblay), Toras (akt. Brady Noonas) ir Lukas (akt. Keithas L.Williamsas) planuoja kelionę į kiečiausią jų gyvenimo vakarėlį. Siekiant išvengti viešo pažeminimo, derėtų kaip reikiant pasiruošti, tad tikslas numeris vienas – išmokti bučiuotis ir pagaliau susipažinti su suaugusiųjų dalykėliais – juk jie jau nebe vaikai, o tikri šeštokai!

Organizatorių nuotr./Filmo „Geri berniukai“ akimirka
Organizatorių nuotr./Filmo „Geri berniukai“ akimirka

Pasikinkę Makso tėčio (akt. Willas Forte'as) droną vaikiai imasi šnipinėti paauglių porą, turinčią suteikti jiems informacijos apie suaugusiųjų pasaulį, tačiau čia reikalai pasisuka ne pagal planą… Šlovingiausia diena Makso, Toro ir Luko gyvenimuose turėjusi virsti šiandiena komplikuojasi, virsdama bandymais grąžinti netyčia pavogtus narkotikus, pataisyti sulaužytą droną, pabėgti nuo policijos ir spėti viską užglaistyti, iki kol tėvai sugrįš namo! Užduotis ne iš lengvųjų? O kas sakė, kad būti šeštoku – lengva?

Filmo anonsas:

VIDEO: GERI BERNIUKAI treileris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius