Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Forbes“ išbraukė Kylie Jenner iš milijardierių sąrašo: pasitvirtinus melui grėstų kalėjimas

Realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“ žvaigždė Kylie Jenner (22) jauniausios savadarbės pasaulio milijardierės statusu pasidžiaugė neilgai, ir, gali būti, nepelnytai. Prieš metus į milijardierių sąrašą Kylie įtraukęs žurnalas „Forbes“ dabar ne tik suskubo ją iš jo išbraukti, bet ir apkaltino merginos šeimą melavus apie tikrąją jos kosmetikos verslo vertę. Pasirodė pranešimų, kad paaiškėjus, jog K.Jenner klastojo dokumentus, jai gali grėsti net kalėjimas.
Kylie Jenner
Kylie Jenner / „Scanpix“ nuotr.

„Forbes“ K.Jenner iš milijardierių sąrašo išbraukė penktadienį, gegužės 29-ąją, praėjus vos daugiau nei metams nuo to laiko, kai ją oficialiai paskelbė jauniausia pasaulio milijardiere, kuri savo turtus susikrovė pati.

„Forbes“ pareiškė, kad tiek K.Jenner, tiek jos šeima ėmėsi klastos norėdama sudaryti vaizdą, jog Kylie – turtingesnė negu yra iš tiesų. Esą ji galimai pateikė melagingą informaciją tam, kad padidintų savo 2015-aisiais įkurtos kosmetikos kompanijos „Kylie Cosmetics“ sėkmę.

„Scanpix“ nuotr./Kylie Jenner
„Scanpix“ nuotr./Kylie Jenner

„Forbes“ teigia, kad tokias išvadas padarė išnagrinėjęs Kardashian šeimos buhalterių įrašus. Remiantis jais, įmonės „Kylie Cosmetics“ vertė per metus padidėjo nuo 0 iki 300 mln. dolerių (270 mln. eurų), tai žurnalui ir sukėlė įtarimą. Dar labiau akis atvėrė sandoris, pagal kurį grožio milžinė „Coty“ neseniai nusipirko 51 proc. Kylie kompanijos akcijų.

„Kylie verslas yra žymiai mažesnis ir kur kas mažiau pelningas negu šeima visus tuos metus privertė patikėti kosmetikos pramonę ir žiniasklaidos priemones, taip pat ir „Forbes“, – skelbiama išskirtiniame žurnalo pranešime.

Pati K.Jenner pasirodžiusius kaltinimus neigia. Tviteryje ji visa tai apibūdino kaip „netikslius teiginius ir neįrodytas prielaidas“.

„Niekada neprašiau jokio statuso ir meluodama niekada nebandžiau jo pasiekti“, – pasirodžiusias kalbas neigė Kylie.

Cituodama „Forbes“ teiginį apie deklaracijas, kurios „greičiausiai buvo suklastotos“, K.Jenner stebėjosi: „Tai jūsų įrodymas? Jūs PAMANĖTE, kad jos buvo suklastotos? Kaip ir tai, ką aš dabar skaitau.“

Tiesa, jei paaiškėtų, kad minėti kaltinimai yra tiesa ir K.Jenner iš tiesų melavo apie savo turtus ir pildė klaidingas deklaracijas, jai gali grėsti kur kas rimtesni nemalonumai, rašo mirror.co.uk. Portalo kalbintas teisininkas teigė, kad jeigu būtų nustatyta, jog Kylie padarė finansinį nusikaltimą, vienas iš jai gresiančių nuosprendžių būtų netgi kalėjimas.

15min primena, kad žurnalas „Forbes“ jauniausia savo jėgomis turtus susikrovusia pasaulio milijardiere tuomet 21-erių K.Jenner paskelbė 2019-ųjų kovą. Tačiau jau tada kilo kalbos, kad tokio titulo Kylie ne visai verta, mat jau gimė garsių turtuolių šeimoje ir turėjo labai stiprų užnugarį.

Nors buvo teigiama, kad K.Jenner turtai yra neginčytini, tačiau titulas „savo jėgomis iškilusi“ daug kam atrodė abejotinas ir panaudotas ne visai vietoje.

Tačiau Kylie Jenner šeima su skeptikų kritika nesutiko ir gynė merginą – esą nors ji ir yra iš garsios ir turtingos šeimos, visi jos pasiekimai – tik jos pačios sunkaus darbo, sumanumo ir verslumo nuopelnas. Mat savo kosmetikos verslą Kylie Jenner įkūrė 2015 metais už 250 tūkst. JAV dolerių, kuriuos užsidirbo pati iš modelio darbo reklamuodama įvairius produktus.

Skeptikai savo ruožtu atkirto, kad tie patys reklamos kontraktai atplaukė ne iš niekur, o dėl to, kad Kylie Jenner buvo žinomas ir visuomenėje matomas veidas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius