Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Clooney viešai kritikuojamą M.Markle palygino su princese Diana: „Visi matėme, kuo tai baigėsi“

Holivudo superžvaigždė George'as Clooney stojo ginti savo geros draugės Meghan Markle, kuri nuolatos puolama ir kritikuojama savo pačios artimųjų bei spaudoje. Aktorius ragina susimąstyti, kad tokia nuolatinė nepagrįsta kritika, paremta vien tik gandais, gali rimtai pakenkti žmogui, o kuo toks visuomenės kišimasis gali baigtis, puikiai iliustruoja labai liūdna princesės Dianos mirties istorija...
Sasekso hercogienė Meghan ir George'as bei Amal Clooney per karališkąsias vestuves
Sasekso hercogienė Meghan ir George'as bei Amal Clooney per karališkąsias vestuves / „Scanpix“ nuotr.

George'ui Clooney nerimę kelia tai, kaip per pastaruosius mėnesius Meghan buvo „persekiojama ir vaizduojama kaip blogietė“. O tuo rūpinosi pačios Meghan šeima, nepraleidžianti progos jos pakritikuoti, bei neaiškūs šaltiniai, skleidžiantys kalbas apie neva jos sunkų ir valdingą charakterį, nesutarimus su Kembridžo hercogais bei savo pavaldiniais.

Holivudo aktorius, kuris su savo žmona Amal dalyvavo pernai gegužę vykusiose karališkosios Meghan bei Harry vestuvėse, sakė pastebintis, kad istorija kartojasi – Meghan yra puolama labai panašiai, kaip tai buvo daroma su princese Diana. „Visi matėme, kuo tai baigėsi“, – liūdną princo Harry motinos likimą priminė Clooney.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Amal Clooney ir George'as Clooney per karališkąsias vestuves
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Amal Clooney ir George'as Clooney per karališkąsias vestuves

Apie savo gerą bičiulę Clooney prakalbo šią savaitę viename renginyje, kai jo buvo paklausta, galbūt jis taps Harry ir Meghan kūdikio krikštatėviu. Pasijuokęs iš tokio klausimo jis surimtėjo ir atsakė: „Meghan Markle yra persekiojama ir juodinama. Ji yra moteris, septintą mėnesį besilaukianti kūdikio, ir ją persekioja bei šmeižia lygiai taip pat, kaip darė su Diana – ir istorija kartojasi. Ir mes visi matėme, kuo tai baigėsi. Negaliu net apsakyti, kaip nemalonu yra stebėti tai, kas vyksta.“

15min primena, kad princų Harry ir Williamo motina žuvo 1997 metais automobilio avarijoje Paryžiuje, kai jos vairuotojas bandė pasprukti nuo jų mašiną besivejančių paparacų, norėjusių dar vienos pikantiškos istorijos. Tuo metu su princese Diana mašinoje važiavo ir jos širdies draugas Dodi Fayedas – jis taip pat žuvo per avariją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius