Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražu ar nepadoru? Sukritikuotas dviejų vaikų tėvo „purvinas“ šokis su aukle

„TikTok'e“ išpopuliarėjus vaizdo įrašui, kuriame dviejų vaikų tėvas šoka su jų 23-ejų metų aukle, didelė dalis platformos vartotojų tarė savo verdiktą: esą tai – nepadoru ir galbūt netgi kvepia seksualiniu pasinaudojimu. Vis dėlto 7,2 mln. peržiūrų surinkusio vaizdo įrašo kūrėjai kaltinimus griežtai atmeta ir teigia, kad jų tokio tipo ryšys nesieja, kad tai tebuvęs nekaltas šokis, praneša „Insider“.
Įrašo ištraukos
Įrašo ištraukos / Ekrano nuotr.
Temos: 2 Auklė „TikTok“

„TikTok“ platformoje buvo paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame 23-ejų auklė Lizzie Norton bando atkartoti „Purvinų šokių“ judesius kartu su savo darbdaviu, dviejų vaikų tėvu Andrew. Sparčiai išpopuliarėjusiame filmuke jiedu vienas kitą pakaitomis apsikabina ir kelia į orą.

Vaizdo įrašą įamžinusi Andrew žmona Rachel filmavimo metu kikena ir netgi numeta pastabą: „Tu čiupinėji jos krūtis.“

Trumpas vaizdo įrašas išpopuliarėjo būtent per Rachel „TikTok'o“ profilį @raypo3, kuriame ji dalijasi turiniu apie savo vyrą, du vaikus ir auklę.

Išpopuliarėjęs vaizdo įrašas:

@raypo3

The nanny-dad content no one asked for. @lizziinorton @f4ttyd4ddy #SummerMashup #fypシ #thenanny

♬ original sound - Rachel

Moteris turi apie 95 tūkst. sekėjų, o jos „Purvinų šokių“ vaizdo įrašas sulaukė netgi 7,2 mln. peržiūrų. Šiuo klipu buvo persidalyta ir kitame profilyje „The Best Loved Nanny“, kur yra dalijami patarimai apie aukles ir apie jas diskutuojama. Čia vaizdo įrašas surinko 5,3 mln. peržiūrų.

Michele Garza, „The Best Loved Nanny“ paskyros administratorė, kitame vaizdo įraše, reaguodama į pastarąjį, teigė, kad auklėms svarbu „modeliuoti sveiką elgesį“ su savo darbdaviais.

„Dėl šio vaizdo įrašo – nemanau, kad iš tikrųjų čia nutiko kažkas blogo, galbūt jis tiesiog yra ant ribos“, – sako ji įraše.

Vis dėlto įvairūs socialinių tinklų vartotojai įrašui negailėjo kritikos. Kai kurie iš jų komentavo, kad Andrew su L.Norton flirtuoja, kiti – kad dėl amžiaus skirtumo Andrew savo aukle seksualiai pasinaudojo, sukurdamas jai pasitikėjimo aplinką.

Vaizdo įraše šokusi 23-ejų auklė kaltinimus dėl nepadorių santykių su jos darbdaviu griežtai neigė. Netrukus savo nuomone pasidalijo ir Andrew žmona Rachel, kaltinimus dėl seksualinio pasinaudojimo moteris taip pat griežtai neigė. L.Norton prisijungė prie jos vaizdo įrašo, pavadinto „Since you're all nosy perverts“ (liet. k. „Kadangi jau esate smalsūs pervertai...“)

Kitame vaizdo įraše Rachel atskleidė, kad auklė L.Norton ir vaikų tėvas Andrew vienas kitą pandemijos laikotarpiu matė kiekvieną dieną, tačiau vėliau Andrew teko sugrįžti į savo darbovietę.

„Dabar retais atvejais jie pasimato. Jie labai laimingi matydami vienas kitą, ji mums kaip jaunesnioji sesuo, – komentavo Rachel. – Mes ją be galo mylime. Ji keista, kartu su ja galime juokauti. Kai ji susitikinėja ir priima blogus sprendimus, mes duodame jai patarimų, pasakome, kai esame ja nusivylę. Ir atvirkščiai – pasidalijame, kai ja didžiuojamės.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius