Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hario Poterio“ istoriją ruošiamasi paversti serialu

Pasakojimo apie jaunąjį burtininką gerbėjams – džiugi žinia. Populiariąją filmų franšizę ketinama perkelti į televiziją – bus kuriamas „Hario Poterio“ serialas, praneša „The Hollywood Reporter“.
Danielis Radcliffe'as, Emma Watson, Rupertas Grintas filme „Haris Poteris ir išminties akmuo“
Danielis Radcliffe'as, Emma Watson, Rupertas Grintas filme „Haris Poteris ir išminties akmuo“ / „Scanpix“ nuotr.

Gandai apie tai sklandė kurį laiką, tačiau užsienio žiniasklaida skelbia, kad šįsyk ledai jau tikrai pajudėjo iš vietos.

Vaidybinis „Hario Poterio“ serialas, kurį transliuotų „HBO Max“, šiuo metu yra ankstyvoje kūrimo stadijoje. Anot „The Hollywood Reporter“ šaltinių, pastaruoju metu vyksta nemažai „WarnerMedia“ vadovų susitikimų su potencialiais scenaristais, kurių metų aptarinėjamos būsimo televizijos produkto idėjos.

Pabrėžtina, kad nors jau ir vyksta derybos, kalbėti apie galimus „Hario Poterio“ serialo kūrėjus ar aktorius dar gerokai per anksti – kol kas nebuvo sudaryti jokie susitarimai.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Haris Poteris
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Haris Poteris

„Hario Poterio“ pasaulio plėtra vis dar išlieka vienu iš „HBO Max“ ir „Warner Bros“ studijos, kuriai kartu su rašytoja J.K. Rowling priklauso teisės į šį kūrinį, svarbiausių prioritetų. Žinios, kad garsiąją istoriją ketinama paversti serialu, neturėtų pernelyg stebinti – septynios knygos apie jaunąjį burtininką virto aštuoniais filmais, visame pasaulyje uždirbusiais daugiau nei 7 milijardus dolerių (beveik 6 milijardus eurų).

Šiuo metu tebekuriama „Hario Poterio“ priešistorė – „Fantastinių gyvūnų“ filmų serija. Trečioji jos dalis kino teatruose turėtų pasirodyti 2022-aisiais, vėliau laukia dar dvi.

„Hario Poterio“ serialą ketinama transliuoti per „HBO Max“ platformą. Ji pradėjo veikti pernai ir suteikia galimybę žiūrėti tokius serialus kaip „Draugai“, „Sostų karai“ ar „Seksas ir miestas“. Pastarąjį, beje, taip pat neseniai nuspręsta atgaivinti – netrukus pasirodys tęsinys su trimis pagrindinėmis originalaus serialo aktorėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius