-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Hario Poterio“ žvaigždė nesulaikė ašarų: „Manęs nebebus, bet Hagridas išliks“

„Hario Poterio“ filmuose Hagridą įkūnijęs aktorius Robbie Coltrane'as apsiverkė ir privertė kūkčioti savo gerbėjus po to, kai duodamas interviu prakalbo apie filmo franšizės palikimą.
Robbie Coltrane'as
Robbie Coltrane'as / HBO stopkadras, „Scanpix“ nuotr.

Kino legenda rankomis valė byrančias ašaras mieliai kalbėdamas apie stebuklingo pasaulio filmų kūrimą ir jame atliktą milžino Hagrido vaidmenį.

Kalbėdamas per laidą „Haris Poteris 20-osios metinės: sugrįžimas į Hogvartsą“, kurios metu pasirodė dauguma ankstesnėse serijose vaidinusių aktorių, jis emocingai pasakė: „Tai – „Hario Poterio“ eros pabaiga. Dešimt mano gyvenimo metų. Net mano vaikai užaugo šu šiais filmais.“

HBO stopkadras/Robbie Coltrane'as
HBO stopkadras/Robbie Coltrane'as

„Šie filmai yra palikimas. Juos žiūrėjo mano vaikų karta, kuri vėliau juos rodys ir savo vaikams. Taigi, jūs galėsite „Harį Poterį“ matyti ir po 50-ties metų – deja, manęs nebebus, bet Hagridas išliks“, – kalbėjo aktorius.

Laidą žiūrėję gerbėjai buvo nusiminę, matydami tokį Robbie Coltrane'ą. Vienas iš jų teigė: „Aš verkiau. Hagridas visada buvo mano mėgstamiausias. Robbie Coltrane'as puikiai įkūnijo savo personažą.“

Per beveik dvi valandas trukusią laidą Danielis Radcliffe'as, Rupertas Grintas ir Emma Watson kalbėjo apie Robbie, pasakojo, kad filmavimo aikštelėje jis pasirodydavo su labai gera nuotaika.

„Haris Poteris 20-osios metinės: sugrįžimas į Hogvartsą“ laidos metu taip pat buvo rodomi visų aštuonių „Hario Poterio“ filmų užkulisiai.

Režisieriai Chrisas Columbusas, Alfonso Cuarónas, Mike'as Newellas ir Davidas Yatesas taip pat dalyvavo interviu. Filme pasirodė ir Helena Bonham Carter, Ralphas Fiennesasas, Jasonas Isaacsas, Gary Oldmanas, Imelda Staunton, Tomas Feltonas, Jamesas Phelpsas, Oliveris Phelpsas, Markas Williamsas, Bonnie Wright, Alfredas Enochas, Už tai taip pat kalbėjo Matthew Lewisas, Evanna Lynch ir Ianas Hartas.

„Hario Poterio“ franšizės autorė J.K.Rowling laidoje nepasirodė po prieštaringų pasisakymų socialinėje žiniasklaidoje, įskaitant komentarus apie transseksualų bendruomenę.

Tačiau buvo parodytas jos interviu iš 2019 m. archyvų. Filmuotoje medžiagoje autorė kalbėjo apie aktorių atranką – tą emocionalią akimirką, kai jie rado D.Radcliffe ir pirmą kartą pamatė filmavimo aikštelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius