Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hario Poterio“ žvaigždė po įspūdingų išvaizdos pokyčių džiaugiasi, jog nėra atpažįstamas

„Hario Poterio“ franšizės žvaigždė Harry Mellingas (31 m.) pripažino, kad atsikračius papildomų kilogramų jis gatvėje ir ne tik filmo gerbėjų nebeatpažįstamas, bet pusbrolį Dudlį įkūnijusiam aktoriui tai tik džiaugsmą kelia.
Harry Mellingas
Harry Mellingas / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Haris Poteris

Britų kino žvaigždė „Hario Poterio“ franšizėje debiutavo 2001-aisiais. Nors išgarsėjo JK Rowling sukurto fantastinio pasaulio ekrazinacijoje, H.Mellingas jau spėjo pasižymėti ir keliuose stambiuose „Netflix“ projektuose, nors juos žiūrėdami ne visi suvokia, jog tai – tas pats aktorius iš jų vaikystės.

Kaip rašo „Mirror“, H.Mellingas vaidino filmuose „Old Guard“, „The Devil All The Times“, taip pat naujame seriale „The Queen Gambit“, transliavimo platformoje pasirodžiusiuose per koronaviruso pandemiją.

Per paskutinių „Hario Poterio“ filmų filmavimus H.Mellingas atsikratė ganėtinai daug svorio. Šie pokyčiai, pasak paties aktoriaus, galėjo tapti priežastimi, kodėl jo ne tik gatvėje, bet ir kituose projektuose nebeatpažįsta gerbėjai.

alytausgidas.lt nuotr./Harry Mellingas
alytausgidas.lt nuotr./Harry Mellingas

Be to, pirmojoje „Haris Poteris ir mirties relikvijos“ dalyje H.Mellingo galėjome ir nebepamatyti. Kadangi jau tada vaikinas buvo gerokai pasikeitęs, jo vos nepakeitė kitas aktorius, tačiau Dudlio vaidmenį pavyko išsaugoti užsivilkus formas, prie kurių buvo pratę žiūrovai, kostiumą.

„Manau, visa tai įvyko pasąmoningai. Būdamas 18-kos pradėjau lankyti dramos mokyklą ir tada ėmė kisti mano svoris – ne dėl kažkokių didelių mano poreikių, bet įvyko tai, kas įvyko, – sakė jis „People“.

Baigęs dramos mokyklą aš daug nuveikiau, daug dirbau teatre. Manau, vienas mano to gyvenimo etapų palaiminimų buvo tas, kad niekas manęs neatpažino. Turėjau vaidmenų filmuose istoriją, bet tuo pat metu jaučiau, jog gavau progą naujai pradžiai.“

Po sėkmingų pasirodymų filmuose apie Harį Poterį, H.Mellingas vaidino „Prarastasis miestas Z“, „The Ballad of Buster Scruggs“.

H.Mellingas viliasi, jog dažnai matomas jo veidas dar niekam neatsibodo. Dėl to aktorius tikrai gali nesijaudinti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Močiutė, geriausias draugas ir mokytojas – tikri žmonės, kuriais paremti „Hario Poterio“ veikėjai

Kai darbo rezultatas nedžiugina: Holivudo aktoriai apie nemėgstamiausius savo vaidmenis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius