Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Harry ir Meghan pranešė, kas pakeis „Sussex Royal“: pavadinimą ir sūnaus vardą įkvėpė tas pats žodis

Princas Harry ir Meghan Markle pranešė įkūrę naują nepelno siekiantį labdaros fondą, pavadintą „Archewell“. Šis pakeis anksčiau karališkajai porai priklausiusį „Sussex Royal“ prekės ženklą, rašo „Daily Mail“.
Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sasekso hercogai naujos jų organizacijos, kurios pavadinimą įkvėpė graikiškas žodis „arche“, reiškiantis „pradžią, veiksmo šaltinį“, veiklą pradės, kai tik tam bus palankus metas. Fondo pavadinimui pasirinktas žodis taip pat tapo įkvėpimo šaltiniu poros pirmagimio Archie Mountbatteno-Windsoro vardui.

Daugiau detalių apie naują princo Harry ir Meghan Markle labdaros fondą neatskleidžiama dėl COVID-19 pandemijos – nenorima nuo jos atitraukti žiniasklaidos dėmesio.

„The Daily Telegraph“ anksčiau pranešė, kad naujam prekės ženklui įtvirtinti būtinus dokumentus Sasekso hercogai užpildė JAV praeitą mėnesį. Pasak leidinio, poros įkurtas fondas teiks labdaros ir savanorystės paslaugas, taip pat dalysis edukaciniais ir mokomaisiais filmais, tinklalaidėmis, knygomis, kurs plataus profilio tinklalapius.

Sasekso hercogai sakė, kad kaip ir visas pasaulis, dėmesį jie skyrė koronaviruso pandemijai, tačiau taip pat jautė, jog yra verčiami dalytis naujojo jų projekto detalėmis.

„Prieš „Sussex Royal“ turėjome „Arche“ idėją – graikiško žodžio, reiškiančio veiksmo šaltinį, – sakė jie. – Šį konceptą priskyrėme labdaros organizacijai, kurią tikėjomės vieną dieną sukurti, jis taip pat tapo įkvėpimu mūsų sūnaus vardui. Daryti kažką reikšminga, daryti kažką svarbaus.

„Archewell“ yra pavadinimas, sujungiantis senovinį stiprybės ir veiksmo žodį, bei kitą, kuris primena apie išteklius, kuriais kiekvienas turime naudotis. Nekantraujame pristatyti „Archewell“, kai tam bus tinkamas laikas.“

Vida Press nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
Vida Press nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle

Remiantis žiniasklaidos pranešimais, praėjusį mėnesį princo Harry šeima persikėlė į Kaliforniją. Sausio mėnesį Harry ir Meghan nurodė, kad ketina atsisakyti karališkosios šeimos narių gyvenimo ir „dirbti, kad taptų finansiškai nepriklausomi“.

Šis jų sprendimas reiškia, kad pora daugiau nevykdys karalienės Elizabeth II jiems pavestų karališkųjų pareigų ir jai nebeatstovaus.

Anksčiau buvo skelbta, kad Meghan labai slėgė gyvenimas laikantis griežtų šimtmečius gyvuojančios institucijos taisyklių ir pora pavargo nuo visus karališkosios šeimos įvykius aprašančios žiniasklaidos dėmesio.

Jų netikėtas pasitraukimas sukrėtė karališkąją šeimą. Panašu, kad jis buvo netikėtas karalienei ir kitiems aukšto rango karališkosios šeimos nariams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius