Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Harry su Meghan palieka Kensingtono rūmus: susipyko broliai, jų žmonos ar išsiskyrė interesai?

Princas Harry ir jo žmona Sasekso hercogienė Meghan pakeitė planus ir nusprendė gyventi nebe Kensingtono rūmuose, jie keliasi į Vindzorą. Kas paskatino tokį karališkosios poros sprendimą? Negi juoda katė perbėgo tarp brolių, o galbūt ir jų žmonų, kad šeimos nebegyvens kaimynystėje, kaip buvo planuota anksčiau?
Kembridžo hercogienė Catherine, princas Williamas, Meghan Markle ir princas Harry
Kembridžo hercogienė Catherine, princas Williamas, Meghan Markle ir princas Harry / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Britų žiniasklaida mirga nuo pranešimų, kad princas Harry su Meghan Markle savo šeimyninį lizdelį žada sukti nebe Kensingtono rūmuose, o Vindzore, privačioje Frogmoro rezidencijoje. Čia, beje, vyko poros sužadėtuvių fotosesija, o vėliau – ir vestuvių pokylis.

Šiuo metu renovuojamas vienas iš Frogmoro rezidencijos pastatų, po Naujų metų ir tapsiantis Harry bei Meghan šeimos namais. Šis pastatas anksčiau buvo skirtas personalui, bet dabar bus pritaikytas karališkos poros poreikiams. Pranešama, kad jame bus penki miegamieji (ne dešimt, kaip buvo klaidingai skelbiama iš pradžių).

„Scanpix“ nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine ir Sasekso hercogienė Meghan
„Scanpix“ nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine ir Sasekso hercogienė Meghan

Tačiau visiems iškilo klausimas – kodėl Harry su Meghan bėga iš Kensingtono rūmų? Iki šiol jiedu čia gyveno nedideliame viengungiškame Harry kotedže rūmų teritorijoje (čia Harry ir pasipiršo), o po vestuvių buvo skelbiama, kad pora persikels į didesnes patalpas tuose pačiuose Kensingtono rūmuose.

Nieko nuostabaus, kad pasklido kalbos apie galimą nesantaiką tarp brolių žmonų – esą Catherine ir Meghan nesutaria. Šaltinių teigimu, moterys iš tiesų nėra labai artimos draugės, bet tik dėl to, kad paprasčiausiai yra labai skirtingos. Tačiau jokia juoda katė tarp jų nėra perbėgusi ir jokio konflikto nebuvo, ramina sensacijų ieškotojus minėtas šaltinis.

„Scanpix“/AP nuotr./Britų karališkoji šeima
„Scanpix“/AP nuotr./Britų karališkoji šeima

Kaip „Daily Mail“ pasakojo ilgus metus karališkajai šeimai dirbę šaltiniai, Harry yra labai savarankiškas, užsispyręs ir ambicingas jaunas vyras. Ir nors labai myli savo brolį bei dukterėčią ir sūnėnus, nekantrauja išsikraustyti iš Kensingtono rūmų ir pradėti gyvenimą naujoje vietoje.

„Scanpix“ / Alexi Lubomirski nuotr./Harry ir Meghan sužadėtuvių fotosesija vyko Frogmoro rezidencijoje, kur jie dabar žada apsigyventi
„Scanpix“ / Alexi Lubomirski nuotr./Harry ir Meghan sužadėtuvių fotosesija vyko Frogmoro rezidencijoje, kur jie dabar žada apsigyventi

Pagrindinė priežastis, dėl ko Harry nebenori gyventi Kensingtono rūmuose – jis tiesiog nenori, kad jo vaikai augtų tarsi auksiniame narvelyje, pompastiškoje rūmų aplinkoje.

Ir kas ypač svarbu – su mažai privatumo. Mat Kensingtono rūmai nors ir yra karališkosios šeimos rezidencija, didžioji rūmų teritorija yra laisvai prieinama lankytojams ištisus metus. Williamo ir Catherine apartamentai turi privatų kiemą ir sodą, tačiau tai – visai privati erdvė. O išėjus už jos ribų, tiek Williamą su Catherine, tiek jų vaikus nuolatos varsto turistų bei fotografų žvilgsniai.

Vida Press nuotr./Dalis Kensingtono rūmų komplekso
Vida Press nuotr./Dalis Kensingtono rūmų komplekso

Kadangi Williamas yra tiesioginis sosto paveldėtojas, jis iš Kensingtono rūmų išsikraustyti negali, na o Harry leidžiama elgtis žymiai laisviau. Dėl to jis su žmona nutarė, kad jų būsimiems vaikams bei apskritai santuokai bus geriau, jeigu jie gyvens užmiestyje, kur yra žymiai didesnis privatumas. Frogmoro rezidencijoje jų neturėtų niekas trukdyti – visa teritorija yra absoliučiai privati ir saugoma. O nuo čia iki Kensingtono rūmų – apie 40 min. kelio mašina.

Planuojama, kad Harry su Meghan į naujus namus persikels sausio mėnesį, ir būtent čia augs jų pirmagimis, pasaulį išvysiantis pavasarį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius