Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Hercogienės Catherine išpuoselėtame sode – ir pirmuosius žingsnius žengiantis princas Louisas

„Kaip greitai auga vaikai“, – turbūt tokia pirma mintis šautų į galvą pamačius šias karališkosios šeimos nuotraukas. Balandžio pabaigoje pirmąjį gimtadienį šventęs princas Louisas jau tvirtai žengia pirmuosius žingsnius. Tai patvirtina naujausios vasaros šiluma dvelkiančios princo Williamo ir Kembridžo hercogienės Catherine šeimos nuotraukos.
Princas Williamas ir Kembridžo hercogienės Catherine su vaikais
Princas Williamas ir Kembridžo hercogienės Catherine su vaikais / „Scanpix“ nuotr.

Karališkoji šeima įamžinta hercogienės Catherine kartu su landšafto dizaineriais Andree Davies ir Adamo White‘o sukurtame laukiniame sode. Jo pavadinimas – „Back to Nature“ (liet. „Atgal į gamtą“). Kurdama šia oazę Kate siekė paskatinti žmones atsigręžti į gamtą ir dažniau džiaugtis jos prieglobsčiu. Šis sodas specialiai sukurtas Čelsio gėlių parodai.

Apžiūrėti jau baigto įrengti sodo hercogienė Catherine atvyko kartu su vyru princu Williamu ir vaikais: jaunėliu princu Louisu, keturmete princese Charlotte ir penkiamečiu princu George'u.

Charlotte ir Geroge'as sode vaikščiojo basomis ir džiaugėsi čiurlenančiu upeliu, mažoji princesė suposi ant iš virvių pagamintų supynių, o jaunėlis princas Louisas su šaka rankose lankstė mediniu takeliu.

VIDEO: Tvirtus pirmuosius žingsnius princas Louisas žengė hercogienės Catherine sukurtame sode

Supynės, ant kurių kiek anksčiau kurdama sodą suposi ir pati hercogienė, yra pritvirtintos prie specialiai įrengto namelio medyje.

Prie hercogienės Catherine sodo projekto įgyvendinimo aktyviai prisidėjo ir jos vaikai – jie padėjo rinkti samanas, šakeles. Vėliau visa tai jie kartu su mama ir komanda komponavo sode.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius