Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudas švenčia Heloviną: garsenybės rengėsi ne vien personažais, bet ir kitomis žvaigždėmis

Nors Helovinas oficialiai švenčiamas spalio 31-ąją, tačiau Holivude jau kelios dienos kaip vieni teminiai vakarėliai keičia kitus. Na o besirinkdamos kostiumus žvaigždės demonstruoja savo išradingumą bei humoro jausmą – idėjų, kuo persirengti, tikrai netrūksta.
Pramogų pasaulio žvaigždės su savo Helovino kostiumais
Pramogų pasaulio žvaigždės su savo Helovino kostiumais / „Instagram“ nuotr.
Temos: 2 Helovinas Holivudas

Pramogų pasaulio garsenybės tampa animacinių filmų, komiksų, pasakų, serialų ar kino filmų personažais, kitos renkasi klasikinius heloviniškus kostiumus – raganas, pabaisas, skeletus ar pan., na o dar kitos idėjų semiasi iš aplinkos: persirengia kitomis garsenybėmis!

Štai aktorė Gabrielle Union Helovinui tapo... dainininke Gwen Stefani! Aktorė puikiai įsikūnijo į pankišką „No Doubt“ vokalistę – atkartojo ne vien tik jos įvaizdį, bet ir manieras. Instagrame pamačiusi Gabrielle Union transformaciją, sureagavo ir pati Gwen Stefani – buvo sužavėta: „Nė nereikia sakyti, kad tai mane laaaaaabai pradžiugino“.

View this post on Instagram

No. Doubt. @gwenstefani

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion) on

„Victoria's Secret“ modelis Devon Windsor su sužadėtiniu Jonathanu Barbara pademonstravo iki smulkmenų apgalvotą poros kostiumą: jiedu tapo Britney Spears ir Justinu Timberlake'u iš Amerikos muzikos apdovanojimų 2001-aisiais, kai tuomet dar pora buvę dainininkai nuo galvos iki kojų apsirengė džinsu.

View this post on Instagram

It’s Britney b*tch

A post shared by devon windsor (@devwindsor) on

Kitas „Victoria's Secret“ angelas Josephine Skriver Helovinui pasirinko šiurpuliuką keliantį kostiumą – tapo viena iš siaubo filmų ciklo „Išvalymas“ („The Purge“) herojų.

Modelis Kendall Jenner savo kostiumą šįkart derino su draugais: kompanija įkūnijo personažus iš kultinės komedijos „Ostinas Pauersas – auksinis narys“, kur vaidino ir Beyonce. Pati Kendall tapo viena iš seksualių robočių, Beyonce personažą įkūnijo dainininkė Justine Skye, o Ostinu Pauersu tapo modelis Fai Khadra (be kita ko, peršamas su Kendall Jenner...).

View this post on Instagram

should we shag now or shag later baby?

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

View this post on Instagram

You under arrest sugga ????

A post shared by Justine Skye (@justineskye) on

Tą pačią Ostino Pauerso temą išnaudojo ir „Victoria's Secret“ angelas Jasmine Tookes su mylimuoju Juanu Davidu Borrero:

View this post on Instagram

Yeah babbbbby! #foxxycleopatra #austinpowers

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) on

Serialo „Moderni šeima“ („Modern Family“) žvaigždutė Ariel Winter su vaikinu Levi Meadenu taip pat nusprendė suderinti savo kostiumus ir vienam vakarui tapo... Pamela Anderson ir Kid Rocku.

Reperis G-Eazy į Niujorko naktiniame klube „Marquee“ šeštadienį surengtą Helovino vakarėlį atvyko persirengęs komiksų herojumi, blogiuku Dviveidžiu.

View this post on Instagram

Harvey Dent / 2 Face ????????

A post shared by G-Eazy (@g_eazy) on

Įdomu tai, kad reperio buvusi mergina dainininkė Halsey Helovinui taip pat tapo viena iš komiksų miesto Gothamo antiherojų Nuodingąja Gebene. Tikėtina, kad pora savo kostiumus derino kartu, tačiau nesulaukę šventės išsiskyrė...

Dar daugiau originalių žvaigždžių Helovino kostiumų rasite 15min galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius