Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo aktorius Scottas Eastwoodas atvėrė širdį: prieš keletą metų jo mergina žuvo avarijoje

Vis labiau populiarėjantis aktorius Scottas Eastwoodas (30 m.), Holivudo legendos Clinto Eastwoodo sūnus, neatsigina moterų dėmesio, tačiau itin skaudi patirtis – pirmosios jo meilės žūtis – iki šiol persekioja aktorių.
Scottas Eastwoodas ir Jewel Brangman
Scottas Eastwoodas ir Jewel Brangman / „Instagram“ nuotr.

Apie tai, kad prieš keletą metų avarijoje žuvo jo mergina, Scottas Eastwoodas prakalbo tik dabar – tragiška nelaimė įvyko tuomet, kai jis dar nebuvo toks garsus kaip šiandien. Merginos vardo aktorius neatskleidė, tačiau žurnalistams pavyko išsiaiškinti, kad tai – modeliu dirbusi Jewel Brangman, kuri žuvo 2014-ųjų rugsėjį, būdama 26-erių.

Naujame interviu Australijos žurnalui GQ aktorius sakė, kad mylimosios netektis sudaužė jo širdį į šipulius ir jis iki šiol nepajėgė atsigauti – dėl to jam sunku užmegzti naujus santykius.

„Prieš keletą metų susitikinėjau su mergina, kuri žuvo automobilio avarijoje, – širdį atvėrė aktorius. – Š****iausias dalykas yra tas, kad tai buvo smulki avarija, ir sprogo oro pagalvė. Oro pagalvės įtaiso skeveldros skriejo per jos kūną. Lūžo jos stuburo slanksteliai ir... Niekada niekam nesu apie tai pasakojęs.“​

„GQ Australia“ viršelis/Scottas Eastwoodas
„GQ Australia“ viršelis/Scottas Eastwoodas

„Ir anksčiau esu netekęs draugų. Esu netekęs kelių labai gerų draugų. Bet niekada nesu praradęs kažko, su kuo mane siejo labai intymus ryšys. Galbūt dėl to man dabar sunkiau susitikinėti su kažkuo“, – atviravo Scottas Eastwoodas.

„Lengva įsimylėti, kai esi jaunas, tiesa? Tada pradedi suvokti tuos jausmus – meilę, aistrą, geismą. Kartais tie jausmai ateina labai greitai, bet taip pat greitai gali ir pradingti“, – samprotavo aktorius, kurio širdis šiuo metu laisva.

„Instagram“ nuotr./Scottas Eastwoodas ir Jewel Brangman
„Instagram“ nuotr./Scottas Eastwoodas ir Jewel Brangman

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius