Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į gastroles išvykusi Whitney Houston holograma gerbėjų sutikta skirtingai: džiaugtis ir pykti?

Ištikimiausi muzikos istoriją perrašiusios Whitney Houston gerbėjai po ilgos pertraukos vasario 25 d. rinkosi į šios atlikėjos koncertą. Taip, išgirdote teisingai – Anglijos mieste Šefilde ant scenos, praėjus aštuoneriems metams po jos mirties, garsiausius hitus atliko W.Houston holograma. Tačiau šis šou organizatorių ir dainininkės atstovų sumanymas nebuvo sutiktas labai džiugiai.
Whitney Houston hologramos gastrolių akimirkos
Whitney Houston hologramos gastrolių akimirkos / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Kaip praneša Nypost.com, W.Houston holograma, padedama gyvų muzikantų ir šokėjų, atliko garsiausius atlikėjos hitus „How Will I Know“, „Greatest Love of All“, „I Wanna Dance With Somebody“, „I Will Always Love You“ bei kitus.

Po premjeros joje dalyvavusieji socialiniuose tinkluose išsakė savo nuomonę. Nemažai jų teigė ilgai negalėję suprasti, kas vyksta – atrodė, kad scenoje į ritmą juda tikra W.Houston.

Didelį įspūdį šou paliko ir kitiems. Juk tai – reta galimybė sudalyvauti, sutiksite, per anksti iškeliavusios muzikos legendos koncerte ir pajusti, kokius pasirodymus W.Houston rengdavo savo karjeros viršūnėje.

„Negaliu patikėti, kad ką tik mačiau Whitney Houston hologramą. Tai taip glumino“, – rašė „alicebogdanska“ tviteryje pasivadinusi internautė.

Pamatykite W.Houston hologramos gastrolių pristatomąjį filmuką:

VIDEO: Whitney Houston hologramos gastrolių anonsas

Bet su tuo sutiko ne visi. Muzikos kritikas teigė, kad šis koncertas – klastingas atlikėjos išnaudojimas. „Gyvenime Whitney Houston buvo išnaudojama visų, – sakė „Mirorr“ kritikas Alunas Palmeris. – Tai kodėl iškeliavimas anapilin turėtų kažką pakeisti, kai vis dar yra galimybė pinigams uždirbti?“

Jis pridūrė, jog „bet kuris siaubo filmų gerbėjas pasakys, kad mirusiojo prikėlimas niekada nesibaigia geruoju“ ir vėliau pasiūlė, jog „geriausia būtų amžiams užmigusioms žvaigždėms leisti ilsėtis“.

Dar gerokai prieš šou premjerą W.Houston gerbėjai tikėjo, kad tai – tikra nesąmonė ir reikėtų rasti kitokių būdų, kaip pagerbti šios muzikos karalienės atminimą. Tai patvirtino ir kita dalis koncerte dalyvavusiųjų. „Primena desperatišką būdą pinigams susižerti“, – rašė vienas tviteryje ir pridūrė, kad jos turtus valdantys artimieji turėtų „gėdytis“.

„Kaip žmonės drįsta pelnytis iš tokios nesąmonės?“ – jam antrino kitas.

Šis koncertas Jungtinėje Karalystėje buvo pirmasis iš kelių tuzinų planuojamų surengti ne Šiaurės Amerikoje. W.Houston gimtajame žemyne hologramos gastrolės turtų prasidėti šių metų rudenį.

Pasak Nypost.com, patikrinus bilietų pardavimus į antradienio popietę vykusį šou, jie nebuvo išparduoti.

„An Evening With Whitney“, kaip vadinasi W.Houston hologramos gastrolės, sukurtos bendradarbiaujant su atlikėjos artimaisiais ir „Base Hologram“. Tai ta pati įmonė, kuri sukūrė skaitmeninius roko legendų Roy’aus Orbisono ir Buddy Holly atvaizdus. Keliomis dienomis anksčiau Vankuveryje ant scenos kartu su orkestru pasirodė operos legendos Marios Callas holograma. Šį reginį „Globe and Mail“ pavadino „šauniu, bet keistu“.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Whitney Houston holograma
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Whitney Houston holograma

Nors šou kritikuojamas, W.Houston svainė tokio pobūdžio pomirtinėms dainininkės gastrolėms pritaria. „Pagerbdami Whitney, žinau, kad elgiamės teisingai. To ji būtų norėjusi. Stebėdama (pasirodymą) labai susijaudinau, nes tai labai artima tam, ko ji troško“, – sakė Pat Houston.

Kaip pagarbos išraišką W.Houston šias gastroles mato ir šou režisierė Fatima Robinson: „Man tai yra priminimas apie Whitney darbą – tai tas pats, kas įsijungti jos pasirodymų įrašus ir jais mėgautis, tik kad atrodo, jog ji iš tikrųjų yra ant scenos priešais tave.“

15min primena, kad W.Houston mirė 2012 metų vasario 11 d. „Grammy“ apdovanojimų išvakarėse. Dainininkei buvo 48-eri.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius