Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Identiška Dua Lipa sesuo skinasi kelią į sėkmę: seks sesers pėdomis?

Britų dainininkė Dua Lipa (24) per kelis metus tapo viena iš žymiausių pasaulio atlikėjų. Šiandien jos dainų klauso milijonai gerbėjų, o šis būrys kasmet tik auga. Visgi nuo žvaigždės neatsilieka ir jaunesnioji sesuo Rina Lipa (18), kuri neseniai fotografavosi naujai „Nasty Gal“ drabužių kolekcijai. Akyliausi dainininkės ir kylančios jaunosios žvaigždės gerbėjai pastebėjo, kad seserys nepaprastai panašios.
Dua Lipa su Rina Lipa
Dua Lipa su Rina Lipa / „Instagram“ nuotr.
Temos: 2 Dua Lipa Modelis

Šiuo metu abi seserys aktyviai lipa karjeros laiptais. Viena tapo pasaulinio lygio žvaigžde ir laimėjo „Grammy“ apdovanojimą, o kita mažais žingsneliais siekia modelio karjeros. Abi ne tik puikiai susitvarko su sėkme, tačiau taip pat paveldėjo gražius veido bruožus. Dėl šių genų seserys atrodo kaip dvynės.

„Instagram“ nuotr./Dua Lipa su Rina Lipa
„Instagram“ nuotr./Dua Lipa su Rina Lipa

Panašumai su sese D.Lipa labiausiai išryškėjo romantiškoje fotosesijoje, kuri buvo surengta Venecijos paplūdimyje, Kalifornijoje. Čia jaunoji šeimos atžala vilkėjo trumpus marškinėlius, baikerio stiliaus šortus ir džinsinį švarkelį. Be to, fotosesijoje ji galėjo pati derinti drabužius, todėl iš nuotraukų galime pasakyti, kad mergina puikiai įvykdė užduotį.

Kai kurios nuotraukos galėjo ir apgauti, nes atrodė, kad pozuoja ne jaunėlė, o dainos „One Kiss“ atlikėja Dua Lipa. Pozos ir žvilgsnis buvo identiški, kaip ir sesers popžvaigždės.

„Instagram“ nuotr./Rina Lipa pristatė naują drabužių kolekciją
„Instagram“ nuotr./Rina Lipa pristatė naują drabužių kolekciją

Nuotraukose matyti, kad jaunėlė priderino gėlėmis puoštą suknelę prie neoninės spalvos aukštakulnių, šis stilingas derinys suteikė fotosesijai spalvingumo. Kituose kadruose figūrą ji išryškino kostiumėliu, prie kurio puikiai derėjo kuodukas. Mergina nesivadovauja įprastomis mados taisyklėmis, dažnai į savo aprangą įtraukia ir neutralias spalvas.

„Instagram“ nuotr./Rina Lipa pristatė naują drabužių kolekciją
„Instagram“ nuotr./Rina Lipa pristatė naują drabužių kolekciją

Nors modeliui šių metų balandį suėjo 18 metų, mergina be abejonės bandys eiti sesers pėdomis.

Dua Lipa jau yra pozavusi britų „Vogue“ viršelio nuotraukai. Žurnale garsi dainininkė kalbėjo apie feminizmą, kūno įvaizdžio problemas. Atlikėja įsitikinusi, kad kiekvienas nusipelnė lygių galimybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius