Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ilgai laukę dar palauksim: atidėtas ir specialus serialo „Draugai“ aktorių susitikimas

Oficialus serialo „Draugai“ aktorių susitikimas vasarį jo gerbėjus itin nudžiugino ir internete sukėlė tikrą chaosą – džiaugsmas su šešetuku užaugusiems žmonėms liejosi per kraštus. Dauguma, nenorėdami praleisti tokio reto įvykio, iš anksto susiplanavo, kad ta gegužės diena jiems būtų laisva, bet, atrodo, planus vėl teks koreguoti – kaip ir daugelis susibūrimų, „Draugų“ aktorių susitikimas atšauktas, rašo „Independent“.
Serialo „Draugai“ komanda, 1998 m.
Serialo „Draugai“ komanda, 1998 m. / „Scanpix“ nuotr.

Visi šeši pasauline sensacija tapusio serialo „Draugai“ aktoriai Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Mattas LeBlancas, Matthew Perry ir Davidas Schwimmeris prieš kameras susėsti turėjo pirmą kartą nuo 2004 metų. Nesurežisuoto specialaus epizodo metu jie būtų kalbėję apie nuotykius filmavimo aikštelėse, ypatingas akimirkas ir kitus įsimintinus įvykius.

Koronavirusui sustabdžius arba nutraukus gamybos procesus pramogų industrijoje, šis kruopščiai planuotas ir taip lauktas aktorių susitikimas taip pat neįvyks – jis atidedamas neribotam laikui.

Pasak „Hollywood Reporter“, personažus Reičel, Moniką, Fibę, Džo, Čandlerį ir Rosą įkūniję aktoriai epizodą turėjo filmuoti kovo 23 d. Juos priimti turėjo Kalifornijos mieste Berbanke įsikūrusi filmavimo studija, kurioje buvo ruošiamasi atkurti originalią „Central Perk“ kavinukę.

Tačiau šio susitikimo taip laukę „Draugų“ gerbėjai neturėtų nusiminti. Rašoma, kad aktorių susitikimas vis dėlto įvyks, tačiau jis nufilmuotas bus anksčiausiai gegužės mėnesį – praeis dar šiek tiek laiko, kol šis epizodas bus paruoštas visuomenės pristatymui.

C.Cox anksčiau sakė nekantriai laukianti susitikimo su mylimais bičiuliais: „Labiausiai džiaugiuosi dėl to, kad pirmą kartą visi susitiksime, būsime vienoje patalpoje ir iš tiesų kalbėsime apie serialą.“

Kaip skelbia „Independent“, aktoriams už šį epizodą buvo sumokėtos įspūdingos sumos pinigų – nuo 2,5 mln. iki 3 mln. dolerių.

Kaip žinoma, šešetukas už kiekvieną seriją paskutiniais serialo gyvavimo metais (2003 ir 2004 metais) gaudavo po 1 mln. dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius