Išeidama iš ligoninės Kate Middleton pagerbė princesę Dianą atkartodama jos aprangą

Pirmadienio vakarą britų princas Williamas (35 m.) ir jo žmona Kembridžo hercogienė Catherine (36 m.) pristatė pasauliui savo naujagimį sūnų, o pirma pasirodymui viešumoje hercogienė pasirinko labai apgalvotą aprangą – šitaip ji pagerbė velionės princesės Dianos atminimą.
Princas Charlesas ir princesė Diana su naujagimiu sūnumi Harry (1984 m.) ir princas Williamas su Kembridžo hercogiene Catherine ir sūnumi
Princas Charlesas ir princesė Diana su naujagimiu sūnumi Harry (1984 m.) ir princas Williamas su Kembridžo hercogiene Catherine ir sūnumi / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Išeidama iš ligoninės Kate Middleton vilkėjo specialiai jai siūtą ryškiai raudoną „Jenny Packham“ suknelę su balta nėrinių apykakle, ir jei karališkosios šeimos gerbėjams atrodė, kad toks įvaizdis kažkur jau matytas, tai ne šiaip sau.

Beveik prieš 34 metus labai panašiai apsirengusi buvo princesė Diana, kai išeidama pro tas pačias ligoninės duris visuomenei pristatė savo antrąjį sūnų, princą Harry.

Vida Press nuotr./Princesė Diana su naujagimiu sūnumi Harry (1984 m.)
Vida Press nuotr./Princesė Diana su naujagimiu sūnumi Harry (1984 m.)
Vida Press nuotr./Princas Charlesas ir princesė Diana su naujagimiu sūnumi Harry (1984 m.)
Vida Press nuotr./Princas Charlesas ir princesė Diana su naujagimiu sūnumi Harry (1984 m.)

Savo aprangos pasirinkimo hercogienė nepaaiškino – to ji nedaro niekada, tačiau nė neabejojama, jog šitaip ji norėjo pagerbti savo vyro mamą, tragiškai žuvusią avarijoje 1997 metais.

Beje, ir 2013-aisiais, kai pristatė visuomenei pirmagimį sūnų George'ą, Kate Middleton įkvėpimo sėmėsi iš Dianos – tąkart ji vilkėjo žydrą taškuotą suknelę. O princesė Diana taškuota suknele puošėsi 1982 metais, kai išėjo iš ligoninės ką tik pagimdžiusi princą Williamą.

15min primena, kad Kembridžo hercogienė Catherine 3 827 g sveriantį sveiką berniuką pagimdė balandžio 23-iąją 11.01 val. vietos laiku (13.01 val. Lietuvos laiku).

Trečiasis hercogienės gimdymas praėjo sklandžiai ir gana greitai – į ligoninę gimdyti ji atvyko apie 6 val. ryto vietos laiku, o po penkių valandų dienos šviesą išvydo jos jaunėlis sūnus.

Dar po septynių valandų karališkoji pora paliko ligoninę su naujagimiu sūnumi ir pristatė jį pasauliui.

VIDEO: Princas Williamas ir hercogienė Catherine pasauliui pristatė karališkąjį kūdikį
„Scanpix“ nuotr./Princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine su sūnumi
„Scanpix“ nuotr./Princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine su sūnumi

Naujojo princo vardas kol kas neskelbiamas, tačiau anot lažybininkų, daugiausia šansų yra, kad sūnų karališkoji pora pavadins Philipu, Arthuru arba Albertu.

Vakar gimęs berniukas yra trečias poros vaikas – jiedu jau augina liepą penktąjį gimtadienį švęsiantį sūnų George'ą ir dukrą Charlotte, kuriai visai netrukus, gegužės 2-ąją, sueis treji.

15min galerijoje – naujojo princo debiutas viešumoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius