Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanijoje ir Šiaurės šalyse per klaidą parodyta tolesnė „Sostų karų“ dalis

JAV televizija HBO trečiadienį paskelbė, kad populiariojo serialo „Sostų karai“ („Game of Thrones“) 7-ojo sezono šeštoji dalis Ispanijoje ir Šiaurės šalyse per klaidą buvo parodyta savaite anksčiau, nei planuota.
Peteris Dinklage'as seriale „Sostų karai“
Peteris Dinklage'as seriale „Sostų karai“ / „Scanpix“/AP nuotr.

Anksti antradienį televizijos abonentams šiose zonose vėlesnė serija buvo prieinama maždaug valandą, bet vėliau ji buvo pašalinta. Šis 71 minutės trukmės epizodas oficialiai turėtų būti rodomas rugpjūčio 21 dieną.

Žinia apie riktą iškart pasklido socialiniuose tinkluose. Kaip pranešama, neilgai trukus internete atsirado 6-osios serijos piratinių įrašų.

HBO Europos padalinys savo pranešime sako „sužinojęs, kad būsima „Sostų karų“ serija buvo atsitiktinai trumpą laiką paskelbta „HBO Nordic“ ir „HBO Espana“ platformose“.

„Atrodo, kad šios klaidos šaltinis buvo trečiosios šalies pardavėjas, ir ši serija buvo pašalinta iškart, kai tik klaida buvo nustatyta“, – pridūrė televizija.

Pranešime sakoma, kad šis incidentas nesusijęs su kibernetine ataka, neseniai įvykdyta prieš HBO JAV padalinį.

Be to, neseniai Indijoje buvo anksčiau laiko nutekinta „Sostų karų“ ketvirtoji serija. Dėl to incidento buvo suimti keturi įtariamieji.

Dėl vėliausios klaidos kai kurie socialinių tinklų vartotojai piktinosi, nes mačiusieji filmą dalijosi siužeto detalėmis ir gadino intrigą, bet buvo ir besidžiaugiančių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius