Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italų menininko komikse – naujoviškas „Kamasutros“ pozas demonstruojantys Anna Wintour ir Homeris Simpsonas

Jeigu jūs užstrigote savo seksualinio gyvenimo rutinoje, į ką kreipsitės pagalbos? Į draugą? Į terapeutą? O gal į... Homerį Simpsoną? Šmaikštusis italų menininkas AleXsandro Palombo nusprendė, kad dručkis Springfyldo gyventojas yra tikra sekso mašina, todėl visi mes į jį galime kreiptis patarimų.
Homeris Simpsonas ir Anna Wintour – italų menininko komikse
Homeris Simpsonas ir Anna Wintour – italų menininko komikse / AleXsandro Palombo iliustracijos

Savo komikse Homerio žmoną Mardžę menininkas pakeitė ledo karaliene, amerikietiškojo „Vogue“ vyriausiąja redaktore Anna Wintour, rašo Dailymail.co.uk.

Griežtoji redaktorė, kurią galima atpažinti iš akinių nuo saulės ir bobo šukuosenos, komikse susitinka su garsiuoju Homeriu itin pikantiškose scenose, kurios buvo išpublikuotos viename naujausių satyriškojo menininko blogo įrašų.

AleXsandro Palombo iliustracijos/Homeris Simpsonas ir Anna Wintour  italų menininko komikse
Homeris Simpsonas ir Anna Wintour – italų menininko komikse

AleXsandro darbe „Illustrated Erotic Advice with Homer Simpson and Vogue Editrix Anna Wintour“ (liet. „Iliustruoti erotiniai patarimai su Homeriu Simpsonu ir „Vogue“ redaktore Anna Wintour“) yra daugybė paveikslėlių su animacinio filmo personažais, kurie demonstruoja įvairias seksualias pozas, pasitenkinimą ar net pėdų fetišą.

Italų menininkui jau ne pirmą kartą užkliūva mados pasaulio žinovė. Praėjusį kartą jis nupiešė visą komiksų seriją apie Milano mados savaitę. Su jo darbais galite susipažinti menininko tinklaraštyje „Humor Chic“.

A.Palombo sako, kad jo tinklaraštis parodo socialinį portretą, kad tai yra „geriausiai iliustruota mados kronika, kitokio požiūrio apie drabužius, politiką, kultūrą, visuomenę ir garsenybes taškas.“ O save jis vadina mados satyru, fantazuojančiu menininku, autoriumi ir kritiku.

„Homeris Simpsonas idealus vidutinio vyro įsikūnijimas su visais jo nusivylimais, norais ir silpnybėmis. Jis taip pat yra šovinistas. Taip ir Anna Wintour yra liberalios moters, moters valdžioje įsikūnijimas. Ji atspindi idealią feministę. Jie yra dvi skirtingos monetos pusės ir reprezentuoja gerąją pusę visuomenės, kurioje gyvename. Todėl pamaniau, kad reikia interpretuoti šiuos du vaidmenis žaidimo būdu. Jiems tikrai linksma“, – apie savo naujausią darbą kalbėjo menininkas.

Tai ne pirmas kartas, kai A.Wintour atsiduria AleXsando darbuose. Anksčiau tuo pačiu „simpsonų“ stiliumi jis yra įamžinęs ją su keliais visame pasaulyje žinomais mados kūrėjais.

Vogue vyr.redaktorė Anna Wintour
„Vogue“ vyr.redaktorė Anna Wintour

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius