Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvyko slaptos karališkosios vestuvės: susituokė princesė Beatrice ir Edoardo Mapelli Mozzi

Dėl koronaviruso pandemijos atšaukus iškilmingas gegužės pabaigoje turėjusias įvykti princesės Beatrice ir Edoardo Mapelli Mozzi vestuves, britų žiniasklaida rašo, jog karališkosios šeimos atstovė amžinus įžadus mylimajam vis dėlto davė. „The Evening Standard“ šaltinis patvirtino, kad pora iš tiesų slapta susituokė liepos 17 d. rytą.
Slapta ištekėjo princesė Beatrice ir Edoardo Mapelli Mozzi
Slapta ištekėjo princesė Beatrice ir Edoardo Mapelli Mozzi / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Ceremonijoje, vykusioje Visų Šventųjų koplyčioje Vindsoro didžiajame parke taip pat dalyvavo princas Philipas, princas Andrew, prie altoriaus palydėjęs dukrą, bei dar maždaug 20 svečių. Žinoma, vestuvės įvyko laikantis visų saugumo rekomendacijų, buvo laikomasi reikalingo atstumo.

„The Evening Standard“ šaltinis sakė, kad suskubti susituokti, kad ir stebint tik patiems artimiausiems princesei ir jos mylimajam žmonėms, jie norėjo prieš karalienei Elizabeth II išvykstant atostogauti į Balmoral rezidenciją.

„Didelės karališkosios vestuvės neįvyks, todėl jiems tai buvo geriausias šansas tai padaryti“, – tęsė jis.

Rašoma, kad atėjus tinkamam metui princesė Beatrice ir Edoardo Mapelli Mozzi surengs šventę ir visiems į gegužę turėjusią įvykti puotą pakviestiems bičiuliams, kurie nusivylė negalėję dalyvauti ceremonijoje, bet suprato jaunavedžių priimto sprendimo priežastis, rašo „Mirror“.

Į vestuves karalienė ir princas Philipas iš Vindsoro pilies, kurioje izoliavosi dar kovą, į privačią koplyčią buvo atvežti automobiliu. Kaip rašo „The Evening Standard“, ceremonija baigėsi apie 11.45 val. vietos laiku, po kurios monarchė su sutuoktiniu parvežti atgal.

31-erių Beatrice ir 37-erių Edoardo apie sužadėtuves po ilgų spekuliacijų pranešė rugsėjo mėnesį, maždaug po metų draugystės. Sužadėtuvės įvyko išvykos Italijoje metu.

Jaunavedžių šeimos viena kitą pažinojo ilgus metus. Kalbama, kad susitikinėti Edoardo ir Beatrice pradėjo vėl susitikę princesės Eugenie vestuvėse.

Princesė Beatrice – devinta eilėje į karališkąjį sostą. Ji, kaip sakoma, pilnu etatu karališkajai šeimai nedirba, tačiau yra dirbtinio intelekto programų kūrimo įmonės „Afiniti“ partnerysčių ir strategijos viceprezidentė.

Tuo tarpu Edoardo Mapelli Mozzi – nekilnojamojo turto magnatas. Iš ankstesnių santykių su Dara Huang, buvusia sužadėtine, vyras turi sūnų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pirmos karališkosios vestuvės po koronaviruso protrūkio: ištekėjo Jordanijos princesė

Amerikietės Grace Kelly virsmas Monako princese: milijoninis kraitis, karališkosios vestuvės ir tragedija

VIDEO: Jos pinigų neskaičiuoja: vienos brangiausių žvaigždžių vestuvinių suknelių – kuri kainavo milijoną?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius