-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Izraelio modelio Bar Refaeli vestuvių planai sukėlė pareigūnų konfliktą

Manekenei Bar Refaeli (30 m.) prisiekiant ištikimybę savo išrinktajam garsenybių akivaizdoje šiauriniame Izraelyje, ne mažesnė įtampa gali tvyroti ir danguje viršum susirinkusiųjų galvų.
Bar Refaeli
Bar Refaeli / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.
Temos: 1 Bar Refaeli

Tikėdamasi išvengti įkyrių paparacių Bar Refaeli ir jos sužadėtinis izraeliečių verslininkas Adi Ezra paprašė Izraelio civilinės aviacijos administracijos ketvirtadienį nustatyti neskraidymo zoną virš tos vietos, kur vyks jų vestuvės. Pareigūnai jų prašymą sutiko patenkinti ir saugumo sumetimais uždrausti skraidymą virš tos vietos nuo 17 val. iki 2 val. nakties.

Tačiau toks jų sprendimas sulaukė Izraelio transporto ministro Israelio Katzo pasipiktinimo. Ministras sekmadienį atšaukė minėtą priemonę ir pareiškė, kad oro erdvė esanti visuomenės sferos dalis, todėl jokios ypatingos priemonės neturėtų būti suteiktos.

Pasirodžius pranešimams, kad skrydžiai virš vestuvių vietos vis tiek bus draudžiami, I.Katzas griežtai perspėjo administracijos direktorių: „Jeigu oro erdvė virš Bar Refaeli vestuvių vietos nebus atidaryta, jūs neteksite savo posto.“

„Scanpix“/„Mavrixonline.com“ nuotr./Bar Refaeli ir Adi Ezra
„Scanpix“/„Mavrixonline.com“ nuotr./Bar Refaeli ir Adi Ezra

Bar Refaeli ir Adi Ezros vestuvės vyks viename kurorte Karmelio miške. Šalies žiniasklaida pranešė, kad buvo planuojama turėti penkis bepiločius lėktuvus, du sraigtasparnius ir karšto oro balioną. Iš bepiločių lėktuvų tikriausiai planuota fotografuoti, o bent vienas iš sraigtasparnių turėjo atskraidinti porą į vestuvių vietą, rašė laikraštis „Haaretz“. Transporto ministerijos atstovė negalėjo pasakyti, ar tuos planus bus leista įgyvendinti.

Manekenė, kuri anksčiau susitikinėjo su aktoriumi Leonardo DiCaprio, anksčiau Izraelyje prieštaringus vertinimus provokavo dėl to, kad neatliko savo privalomosios dvejų metų karinės tarnybos.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Leonardo DiCaprio su buvusia drauge Bar Refaeli (2010 m.)
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Leonardo DiCaprio su buvusia drauge Bar Refaeli (2010 m.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius