-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įžymybės ir akli pasimatymai: kurioms jie baigėsi siaubingai, o kam padovanojo antrą pusę?

Bent vieną istoriją apie aklą pasimatymą turime kiekvienas. Taip pat ir garsiausios žvaigždės, kurioms susitikimą su į poras galbūt tinkančiu žmogumi suorganizuoja draugai arba artimieji. Kartais tokie pasimatymai baigiasi kurioziškai, o išskirtinais atvejais gimsta nauja pora. Tad kurioms žvaigždėms pasisekė labiau?
Gisele Bundchen, Tomas Brady, Britney Spears
Gisele Bundchen, Tomas Brady, Britney Spears / Vida Press nuotr. / 15min montažas

Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas

Taip, Khloe Kardashian ir skandalingai pagarsėję jos dukters tėvas Tristanas Thompsonas susipažino aklame pasimatyme. Jį suorganizavo realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“ žvaigždės bičiulis, krepšininkas Brandonas Jenningsas.

K.Kardashian ir T.Thompsonas sutarė pavakarieniauti „Bel-Air“ viešbutyje. Vėliau prie jų prisijungė ir pats pasimatymo organizatorius, pažadėjęs palaikyti kompaniją į susitikimą užsispyrusiai neiti K.Kardashian.

Šis pasimatymas K.Kardashian ir T.Thompsonui tapo lemtingu. Užmezgę rimtus santykius, jie susilaukė dukters True, bet šį romaną nuolat lydėjo skandalai. Šiuo metu pora gyvena atskirai, bet paskutinio „Keeping Up With The Kardashians“ sezono epizode moteris užsiminė pasiruošusi antram vaikui, kurio tėvu taip pat būtų T.Thompsonas.

Michaelas Korsas

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Michaelas Korsas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Michaelas Korsas

Jaunystėje nesėkmingą pasimatymą, virtusį gera pamoka, turėjo dizaineris Michaelas Korsas. Sarah Wexler knygoje „Awful Firt Dates“ jis pasakojo su žmogumi susitikti sutaręs labai madingame restorane, kuriame galiojo aprangos kodas.

M.Korsas nebuvo labai išsipuošęs, bet vilkėjo gražius marškinius, tačiau jį kaip dizainerį labiau šokiravo su juo susitikti atėjusio žmogaus drabužiai – marškinėliai ant petnešėlių ir šortai.

„Pažinojau pusę restorane buvusių žmonių, visi jie į mane spoksojo. Buvo gėda, – pasakojo jis. – Mano patarimas: pirmam pasimatymui visada rinkitės kasdienišką vietą.“

Tomas Brady ir Gisele Bundchen

„Draugas man sakė pažįstantis mano moterišką versiją“, – 2009 m. sakė amerikietiškojo futbolo žvaigždė Tomas Brady.

„O man jis sakė radęs vyrišką mano versiją“, – pridūrė modelis Gisele Bundchen.

Į bendro bičiulio suplanuotą aklą pasimatymą atėjusi pora iškart suprato esantys skirti vienas kitam. „Iš jo akių mačiau, kad jis doras žmogus, tikintis tais pačiais dalykais kaip ir aš“, – „Vogue“ apie pažintį pasakojo G.Bundchen.

Britney Spears

Ne tokia romantiška istorija „The Jonathan Ross“ laidoje pasidalijo popmuzikos princesė Britney Spears. Ji sakė, kad draugai nuolat stengdavosi ją supažindinti su savo pažįstamais ar artimaisiais. Tačiau vos keli tokie susitikimai nesibaigė kurioziški, o vieną pasimatymą dainininkė prisimena iki šiol, mat į jį atvyko vieną roplį jai primenantis žmogus.

„Susitikau su vaikinu, bet jis atrodė kaip driežas. Labai bijojau“, – pasakojo B.Spears, iš minėto pasimatymo pabėgusi praėjus vos kelioms minutėms.

Jenny Slate

Vida Press nuotr./Aktorė Jenny Slate
Vida Press nuotr./Aktorė Jenny Slate

„Aklą pasimatymą man suorganizavo geriausios draugės vyras, bet jo (kito pasimatymo dalyvio – red.past.) jis gerai nepažinojo, su juo susitikusi nebuvo ir mano draugė, – savo patirtimi dalijosi aktorė „Talk Easy with Sam Fragoso“ laidoje. – Štai jis pasirodo iš už restorano kampo… Tas vyras, nejuokauju, vilkėjo šarvinius marškinius. Jį dengė pilnos komplektacijos autentiškas riterio kostiumas, jis vilkėjo ir grindis siekiantį kirasą (trumpą paltą – red.past.), kurį pavadinau tunika, bet jis mane pataisė.“

Salma Hayek ir Francois-Henri Pinaultas

Žurnalui „Latina“ Salma Hayek pasakojo iš pradžių nežinojusi, kad eina į aklą pasimatymą su dabartiniu sutuoktiniu Francois-Henri Pinaultu. Gal dėl to ir jo pradžia nebuvo tokia, kokios tikėjosi.

„Galvojau, kad einu į renginį, tačiau atvykusi pamačiau tik vieną žmogų. Draugai privertė manyti, jog vyks renginys, nes kitaip nebūčiau sutikusi eiti į pasimatymą. Supykau. O jis žinojo, kad eina susitikti su manimi. Pasimatymas prasidėjo nekaip, bet, kaip matote, baigėsi labai laimingai“, – sakė aktorė.

Su sutuoktiniu S.Hayek aukso žiedus sumainė 2009 m.

Kelly Clarkson

Viena seniausių ir populiariausių strategijų pabėgti iš blogo pasimatymo pasinaudojo Kelly Clarkson – dainininkė išėjo į tualetą, bet prie staliuko taip ir negrįžo.

Pasak K.Clarkson, istorija pasidalijusios „The Ellen DeGeneresShow“, beveik visą laiką su ja susitikęs vaikinas kalbėjo tik apie savo ūgį. Moteris sakė kentėjusi visą valandą, o po to spruko neatsigręždama.

Justinas Bieberis

Turbūt nieko nėra blogiau nei per pirmą pasimatymą būti išpurvintam. Taip nutiko ne Justinui Bieberiui, o su juo susitikti sutikusiai merginai.

„Cambio“ dainininkas pasakojo pakvietęs ją į italų restoraną. Deja, maistu pasimėgauti pora nespėjo – J.Bieberis apliejo merginą makaronų padažu. Po to įvykio jis bandė atsiprašyti pakviesdamas į antrą pasimatymą, bet mergina nesutiko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius