Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jamie Oliveris paminėjo 20-ąsias vestuvių su žmona Jools metines: pasidalijo linksmais šventės kadrais

Garsus virtuvės šefas Jamie Oliveris (45 m.) sekėjus pakvietė prisiminti prieš 20 metų įvykusias jo ir žmonos Jools (45 m.) vestuves. Tuoktuvių metinių proga žinomas vyras pasidalijo romantiškos ir linksmos šventės akimirkomis.
Jools ir Jamie Oliveriai
Jools ir Jamie Oliveriai / Vida Press nuotr.

Jamie Oliveris ir Jools Oliver, auginantys penkis vaikus, susituokė 2000 m. birželio 24 d. intymioje ceremonijoje Esekse.

Kaip rašo Metro.co.uk, amžiną meilę pora prisiekė stebint artimiausiems draugams ir šeimos nariams, o prie altoriaus prie jų prisijungė dainininko Elvio Presley mėgdžiotojas.

Ši diena garsiai porai, žinoma, viena įsimintiniausių jų gyvenime, tad minėdami tokią ypatingą progą, jie nusprendė jos akimirkomis pasidalyti su savo sekėjais.

„Ar galite patikėti? Vedę 20 metų šiandien. Pažiūrėkime“, – sakė Jamie Oliveris vaizdo įrašo, paviešinto jo instagramo paskyroje, pradžioje.

Malonius prisiminimus keliančiu vaizdo įrašu pasidalijo ir Jools Oliver. Po juo šefo žmona atskleidė šiemet planavę atnaujinti įžadus, tačiau dėl pandemijos šventę teko atšaukti.

„20 jaudinančių, laimingų, smagių, nuostabių santuokos su mano geriausiu draugu metų. Šią vasarą turėjome atnaujinti įžadus, tačiau tai gali palaukti! 20 metų susituokę, bet kartu 27-erius. Mano pirmoji tikroji meilė“, – rašė moteris.

„Taip, aš varau tave iš proto ir tu tikriausiai esi vertas medalio, ir t.t., bet būdama su tavimi jaučiuosi kaip namuose (o tu žinai, kaip man patinka būti namie)!!! Branginu kasdienes tavo žinutes, esi toks romantiškas ir nuolat pozityviai linksmas bei atsidavęs tėvas“, – tęsė Jools.

Nors poros namuose vaikų klegesio netrūksta, Jools atskleidė norinti dar vieno mažylio. Anksčiau „The Red Room“ tinklalaidėje ji prisipažino: „Noriu tęsti, kol nebegalėsiu. Tikriausiai liausiuosi galvojusi apie kūdikius, kai sulauksiu 47-erių.“

Daugiau nuotraukų iš Jamie Oliverio ir Jools Oliver vestuvių – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius