Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jauniausia Angelinos Jolie dukra ima pavyzdį iš sesers: pradėjo rengtis kaip berniukas

Holivudo žvaigždžių Angelinos Jolie ir Brado Pitto jauniausia atžala Vivienne (9 m.), kaip ir jos vyresnioji sesuo Shiloh (11 m.), pradėjo rengtis kaip berniukas.
Angelina Jolie su vaikais (iš kairės) Vivienne, Knoxu, Shiloh ir Zahara
Angelina Jolie su vaikais (iš kairės) Vivienne, Knoxu, Shiloh ir Zahara / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Shiloh, vos išaugusi iš kūdikystės amžiaus, mieliau rinkosi berniukiškus drabužius, mat norėjo būti tokia kaip jos vyresnieji broliai. Šis jos noras niekur nedingo iki pat šiolei ir prie tokios jos išvaizdos pasaulis, iš pradžių stebėjęsis, jau priprato.

O jauniausia Angelinos Jolie ir Brado Pitto dukra Vivienne, kuriai vasarą suėjo devyneri, iki šiol buvo labai mergaitiška mergaitė – vilkėdavo sukneles ir nešiojo ilgų plaukų šukuoseną.

Tačiau pastaruoju metu mergaitė viešumoje vis dažniau rodosi apsirengusi kaip berniukas – mamą į filmų premjeras lydi vilkėdama ne puošnias sukneles, o kostiumus. Tiesa, ilgų plaukų nusikirpti dar nepanoro.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Angelina Jolie su Loung Ung (kairėje), savo vaikais ir mažąja aktore Sareum Srey Moch (dešinėje). Vivienne – su šviesiu kostiumu
AFP/„Scanpix“ nuotr./Angelina Jolie su Loung Ung (kairėje), savo vaikais ir mažąja aktore Sareum Srey Moch (dešinėje). Vivienne – su šviesiu kostiumu
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Angelina Jolie su vaikais (Vivienne - kairėje)
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Angelina Jolie su vaikais (Vivienne - kairėje)

Toks liberalus požiūris į vaikų aprangą – vis dažniau pasitaikantis atvejis Holivudo garsenybių šeimose.

Ribų tarp to, kas berniukiška, o kas – mergaitiška, nepaiso ir Holivudo žvaigždė Charlize Theron, kurios sūnus Jacksonas mėgsta vilkėti sukneles, bei aktorių pora Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas.

Šis visai neseniai pareiškė, kad jo ketverių metų sūnus Noah, kuris mėgsta vilkėti sukneles, gali rengtis ką panorėjęs – juk jis nieko šitaip besielgdamas neskriaudžia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius