Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Aniston audringai atšventė 50-ąjį gimtadienį: sveikino ir buvęs vyras Bradas Pittas

Vasario 11-ąją Holivudo žvaigždė Jennifer Aniston švenčia gimtadienį – sunku patikėti, bet aktorei suėjo 50 metų! Šią ypatingą sukakti ji su didžiuliu būriu draugų jau atšventė savaitgalį, o audringame vakarėlyje dalyvavo ir buvęs aktorės vyras Bradas Pittas.
Jennifer Aniston su Bradu Pittu 2000 metais ir draugėmis Kate Hudson bei Gwyneth Paltrow per savo gimtadienio vakarėlį
Jennifer Aniston su Bradu Pittu 2000 metais ir draugėmis Kate Hudson bei Gwyneth Paltrow per savo gimtadienio vakarėlį / „Vida Press“ ir „Instagram“ nuotr.

Jennifer Aniston labai norėjo, kad per 50-ąjį gimtadienį šalia jos būtų visi jai artimi ir brangūs žmonės, įskaitant ir buvusį vyrą Bradą Pittą.

Artimas šaltinis iš aktorės aplinkos „People“ sakė, kad iš pradžių Jennifer dvejojusi, ar kviesti buvusį vyrą į savo gimtadienį, bet galiausiai tai padarė, ir labai dėl to džiaugiasi.

„Dalyvavo praktiškai visi žmonės, kuriuos Jen myli. Įskaitant ir Bradą, – sakė šaltinis. – Ilgą laiką Bradas buvo labai svarbi Jen gyvenimo dalis. Ji blaškėsi pirmyn atgal svarstydama, ar derėtų jį kviesti. Ir buvo labai laiminga, kai jis pasirodė. Tame vakarėlyje dalyvavo daug ir jo paties artimų draugų.“

„Scanpix“/AP nuotr./Jennifer Aniston ir Bradas Pittas 2004 metais
„Scanpix“/AP nuotr./Jennifer Aniston ir Bradas Pittas 2004 metais

Tačiau šaltinis pridūrė, kad nors Aniston ir labai džiaugėsi sulaukusi Pitto savo vakarėlyje, jam pernelyg daug dėmesio neskyrė – norėjo pabendrauti ir pabūti su visais svečiais, kurių susirinko išties labai daug.

15min primena, kad Jennfer Aniston ir Bradas Pittas buvo susituokę 2000–2005 metais. Nors pora išsiskyrė ne pačiu gražiausiu būdu – Pittas išdavė žmoną su Angelina Jolie ir vėliau sukūrė su ja šeimą, buvę sutuoktiniai netapo dėl to priešai. Aniston ir Pittas vienas kito atžvilgiu išlaikė gana draugiškus santykius, nors ir ne itin artimus – susitikus bendrose kompanijose žiežirbos neskraidydavo, o ir kiekvienam svarbia proga jiedu visad vienas kitą pasveikindavo ar palinkėdavo sėkmės.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Jennifer Aniston
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Jennifer Aniston

Na o šeštadienį į „Sunset Tower Hotel“ viešbutį Los Andžele sugužėjo daugybė pramogų pasaulio garsenybių, o kai kurias jas sieja ir persipynę santykių voratinkliai – tačiau jokiais blogais jausmas ar pykčiais nė nekvepėjo. Štai kad ir Gwyneth Paltrow – ji juk buvo Brado Pitto sužadėtinė dar prieš Jennifer Aniston, bet aktorės yra geros draugės.

Vakarėlyje buvo galima pamatyti ir kitą Aniston buvusįjį – dainininką Johną Mayerį, taip pat ir popžvaigždę Katy Perry, kuri yra ne tik gera Aniston draugė, bet ir pati kažkada draugavo su tuo pačiu Mayeriu. O dabar vakarėlyje ji dalyvavo su savo širdies draugu aktoriumi Orlando Bloomu.

Tarp Jennifer Aniston jubiliejinio vakarėlio svečių buvo ir tokios Holivudo garsenybės kaip George'as ir Amal Clooney, Sandra Bullock, Reese Witherspoon, Robertas Downey jaunesnysis, Ellen DeGeneres, Barbra Streisand, Kate Hudson, Demi Moore ir daugybė kitų. Taip pat ir Aniston kolegės iš „Draugų“ – Lisa Kudrow bei Courtney Cox.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius