Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Lopez ir Benui Affleckui bučiuotis netrukdo net kaukės

Jennifer Lopez ir Benas Affleckas santykiuose pasiekė dar vieną ypatingą etapą – drauge dalyvavo „Met Gala“ pokylyje. Pramogų pasaulyje tai labai svarbus įvykis, kurį pora pažymėjo dar ir keistu bučiniu.

Santykius atnaujinę įsimylėjėliai nesigėdijo demonstruoti jausmų net būdami apsupti dešimčių blykstėmis spragsinčių fotografų. Netrukdė jiems ir apsauginės veido kaukės.

Po solinio pasirodymo ant raudonojo kilimo Jennifer Lopez nuskubėjo į vidų, kur jos jau laukė pasiilgęs mylimasis. Negaišdamas laiko Benas Affleckas priglaudė atlikėją į glėbį ir pora pasibučiavo.

Keista, bet miela akimirka iškart apskriejo socialinius tinklus. Vieni internautai klausė, ar Bennifer (taip pora vadinama sujungus jųdviejų vardus – red. past.) iš tiesų negalėjo pakentėti nepasibučiavusi? Kitiems – tai ženklas, jog poros santykiai tvirti ir jie rimtai nusiteikę juos puoselėti.

Neapkalbėtas liko ir Jennifer Lopez įvaizdis, įkvėptas vesterno. Jo, kaip ir Beno Afflecko kostiumo autorius – Ralphas Laurenas.

Rankų darbo odos, zomšos ir kutų suknią, padabintą krištoliniais karoliukais, sukurti prireikė net 200 valandų, rašo People.com.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius