Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Lopez pasidalijo magiškų sužadėtuvių nuotraukomis: jos vilkėti drabužiai jau išparduoti

Praėjusį savaitgalį Jennifer Lopez pranešė džiugią žinią – ji susižadėjo su buvusiu beisbolininku Alexu Rodriguezu, o pakilios nuotaikos tęsiasi iki šiol: aktorė ir dainininkė su gerbėjais pasidalijo nuotraukomis iš tos magiškos akimirkos, kai mylimasis priklaupė ant kelio.
Jennifer Lopez ir Alexo Rodriguezo sužadėtuvės
Jennifer Lopez ir Alexo Rodriguezo sužadėtuvės / „Instagram“ nuotr.

Apie savo sužadėtuves, kurios įvyko per romantiškas atostogas Bahamose kovo 9-ąją, pora pranešė jau kitą dieną. O grįžusi namo į JAV, Jennifer Lopez savo „Instagram“ paskyroje publikavo keletą nuotraukų iš tos magiškos akimirkos, kai Alexas Rodriguezas leidžiantis saulei priklaupė ant kelio ir paprašė tapti jo žmona. Šias nuotraukas galite pamatyti galerijoje:

Ilgai laukti neteko, kol mados mylėtojai atkapstė, kieno drabužiais per savo sužadėtuves buvo apsirengusi Jennifer Lopez. Tai – Australijos prekės ženklo „Spell“ sijonas ir palaidinė, kainuojantys 328 JAV dolerius. Ir nieko nuostabaus, kad šis derinys – jau išparduotas.

15min primena, kad ši santuoka Jennifer Lopez bus ketvirtoji, o Alexas Rodriguezas ves antrą kartą. Iš ankstesnių santuokų Jennifer augina dvynius Emme ir Maxą (10 m.), o Alexas – dukras Ellą (10 m.) ir Natashą (13 m.).

„Instagram“ nuotr./Jennifer Lopez ir Alexo Rodriguezo sužadėtuvės
„Instagram“ nuotr./Jennifer Lopez ir Alexo Rodriguezo sužadėtuvės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius