-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justino Bieberio draugijoje – lietuviško kraujo turintis „Victoria‘s Secret“ modelis

Iš Kanados kilęs atlikėjas Justinas Bieberis atrodo labai meiliai ir romaniškai pozuodamas su savo bičiule, modeliu Shanina Shaik. Justinas savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo nuotrauka su gražuole, kurioje jie siunčia bučinį.
Justinas Bieberis ir Shanina Shaik
Justinas Bieberis ir Shanina Shaik / „Instagram“ nuotr.

„Aš ir gražuolė @shaninashaik. Tik nepradėkite su gandais, kad mes susitikinėjame“, – prie nuotraukos parašė J.Bieberis.

Retas žino, kad Shanina turi lietuviško kraujo. Melburne gimusios ir užaugusios merginos mama turi lietuviškų šaknų, o tėvas – pakistanietis. S.Shaik modelio karjerą pradėjo būdama 8-erių, ji pozavo Australijos „Myer“ prekybos centrų tinklo kataloge, nusifilmavo vienoje automobilio reklamoje. Mergina sustabdė modelio karjerą, kuomet pradėjo lankyti vidurinę ir buvo jai buvo pasiūlyta mokytis specialioje programoje, kurioje moksleiviai mokyklą baigia metais anksčiau nei bendraamžiai.

AOP nuotr./Shanina Shaik
AOP nuotr./Shanina Shaik

Sulaukusi 15-kos, Shanina sudalyvavo konkurse „Girlfriend Model Competition“. Agentai buvo susidomėję gražuole, tačiau ji buvo per jauna, kad galėtų persikelti į Sidnėjų. Tuomet ji nusprendė jėgas išbandyti televizijos realybės šou „Make Me A Supermodel“, kuriame liko vos žingsnis nuo pergalės.

„Scanpix“ nuotr./Shanina Shaik
„Scanpix“ nuotr./Shanina Shaik

Sunku suskaičiuoti ir išvardyti dizainerius, su kuriais yra tekę dirbti S.Shaik ir mados savaites, kuriose jai yra tekę dalyvauti. Įdomu tai, kad 2011 metais mergina išmėgino jėgas „Victoria's Secret Fashion Show“ atrankoje ir jai pasisekė. Ji tapo penkta australe, kuriai teko demonstruoti seksualius apatinius šiame mados šou.

Justinas su Shanina buvo užfiksuoti fotografų leidžiantis laiką jachtoje Ibisoje (Ispanijoje) liepos 30 dieną ir pasirodo, kad jie ir toliau mėgaujasi vienas kito kompanija.

Beje, ši asmeninė nuotrauka, kuria pasidalijo Justinas buvo pirmoji po to, kai jis įkėlė susigraudinusio aktoriaus Orlando Bloomo nuotrauką. Kaip jau rašė portalas Žmonės.lt juoda katė perbėgo tarp J.Bieberio ir aktoriaus, o pastarasis net vožtelėjo paauglių dievaičiui.

AOP nuotr./Shanina Shaik Justino Bieberio jachtoje
AOP nuotr./Shanina Shaik Justino Bieberio jachtoje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius