Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinui Bieberiui trūko kantrybė: „Mylėjau ir myliu Seleną, bet mano nuotaka – Hailey!“

Popdievaitis Justinas Bieberis dar tebegyvena jaunavedžio nuotaikomis – rudenį vedė modelį Hailey Baldwin. Tačiau kai kurie dainininko gerbėjai niekaip nepamiršta jo buvusios meilės Selenos Gomez ir nepripažįsta naujos jo gyvenimo moters. O šią atakuoja ypač bjauriomis ir įžeidžiančiomis žinutėmis socialiniuose tinkluose – tai dainininkui kaip reikiant pabodo, ir jis nusprendė apginti žmoną.
Justinas Bieberis su Selena Gomez 2011 metais ir su Hailey Baldwin 2018 metais
Justinas Bieberis su Selena Gomez 2011 metais ir su Hailey Baldwin 2018 metais / „Scanpix“ ir „Vida Press“ nuotr.

Justinui Bieberiui jau gana nesiliaujančių patyčių ir neapykantos nukreiptų žinučių bei komentarų, adresuojamų jo žmonai Hailey. Dažniausiai jose modeliui primenamas ilgus metus trukęs Bieberio romanas su Selena Gomez ir kad neva ji yra tikroji jo meilė, o Hailey niekada jos nepakeis. Kiti net ragina Hailey išsiskirti, tikina, kad Bieberis jos nemyli ir visada mylės Seleną, bei šaiposi iš jų santuokos.

25-erių dainininkui įgriso tokios žinutės, kuriose jo nepažįstantys žmonės užtikrintai kalba apie jo jausmus, ir jis net apeliavo į tuos gerbėjus, ar jie iš tiesų yra gerbėjai, jeigu šitaip elgiasi.

Justinas Bieberis nepagailėjo savo laiko ir parašė ilgą laišką, adresuotą tokiems gerbėjams (o gal tiksliau – interneto troliams ar nekentėjams?) su raginimu „liautis siuntinėti jam ir Hailey tas žinutes“.

„Aš neabejotinai mylėjau ir tebemyliu Seleną – ji visada užims ypatingą vietą mano širdyje. Bet aš esu nepaprastai įsimylėjęs savo žmoną ir ji yra absoliučiai PATS GERIAUSIAS dalykas, kuris man kada nors nutiko, taškas“, – pareiškė Bieberis.

„Tai atsakas visiems nesubrendusiems nesveikiems žmonėms, kurie siuntinėja Hailey skaudinančias žinutes, maždaug „jis visada sugrįžta pas Seleną“ arba „Selena jam tinka labiau“. JŪS NIEKO NENUTUOKIAT APIE MANO GYVENIMĄ ir kas man yra geriau!! – tęsė dainininkas. – Hailey yra mano Nuotaka, taškas, ir jei jums tai nepatinka ir jūs to nepalaikot, tai reiškia, kad nepalaikot manęs, o jei nepalaikot manęs, vadinasi nesate nei gerbėjas, nei apskritai gero linkintis žmogus“, – mintis liejo Justinas Bieberis.

Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Selena Gomez 2017-ųjų rudenį
Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Selena Gomez 2017-ųjų rudenį

15min primena, kad Justinas Bieberis su modeliu Hailey Baldwin pažįstami jau ne vienerius metus. Iš pradžių jie buvo tik draugai iš to paties rato, o 2015–2016 metų sandūroje jų draugystė peraugo į kai ką daugiau. Visgi tada jaunuolių romanas ilgai netruko ir po kelių mėnesių jie išsiskyrė. O pernai vasarą pora atnaujino savo santykius, ir šįkart jie klostėsi žaibišku greičiu: vos po kelių savaičių jiedu susižadėjo, o rugsėjį spėjo ir tyliai susituokti.

Na o Justino Bieberio santykiai su Selena Gomez mena dar 2011 metus: keletą metų pabuvę paauglių dievinama pora, jiedu vėliau išsiskyrė, tačiau vis surasdavo kelią atgal pas vienas kitą. Paskutinį kartą poron jie buvo susiėję dar 2017-ųjų rudenį, bet 2018-ųjų pavasarį išsiskyrė, o vasarą, kaip jau minėta, Bieberis atnaujino santykius su Baldwin.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius