Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Hudson ir G.Paltrow – apie bučinius su garsiais aktoriais: „Jam ant veido buvo snarglių“

Geros bičiulės, aktorės Kate Hudson (41 m.) ir Gwyneth Paltrow (48 m.) vaidino daugybėje filmų, kuriuose teko bučiuotis su ne viena garsia Holivudo žvaigžde. G.Paltrow tinklalaidėje „Goop“ moterys bandė prisiminti įsimintiniausias bučinių scenas, tačiau aptarė ne pačias maloniausias.
Gwyneth Paltrow, Kate Hudson
Gwyneth Paltrow, Kate Hudson / „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo „People“, pokalbio pabaigoje G.Paltrow kolegės K.Hudson paklausė, kuris aktorius prieš kameras su ja bučiavosi geriausiai.

„Žinai, man atrodo, kad geriausio bučinio dar neturėjau“, – prisipažino trijų vaikų mama K.Hudson.

Tai reiškia, kad neįsimintinais buvo ir bučiniai su aktoriumi Matthew McConaughey (50 m.), mat jie įvyko ne pačiomis geriausiomis aplinkybėmis. K.Hudson paaiškino, jog dažniausiai bučiniui tapti idealiu kas nors sutrukdo, pavyzdžiui, vėjas ar varvanti nosis.

„Mums bučiuojantis „Kvailių aukse“, buvome vandenyje (…). Jam ant veido buvo snarglių“, – pasakojo aktorė.

„Planet photos/Scanpix“ nuotr./Kate Hudson ir Matthew McConaughey.
„Planet photos/Scanpix“ nuotr./Kate Hudson ir Matthew McConaughey.

Kartais įsijausti į akimirką trukdo su kolega užmegztas itin artimas, broliškas ryšys. Taip jautėsi G.Paltrow, kai jai reikėjo bučiuotis su Robertu Downey jaunesniuoju (55 m.) „Geležinio žmogaus“ ir „Keršytojų“ franšizės filmuose.

„Lyg bučiuočiau brolį“, – sakė G.Paltrow.

Pokalbį aktorės užbaigė pozityvia gaida, K.Hudson atskleidus vieną mėgstamiausių bučinių scenų, kuri, beje, iš galutinio filmo varianto buvo iškirpta.

„Žinai, kas gerai bučiuojasi, bet tu jo nematei, nes (scena – red.past.) buvo iškirpta? Tai Billy (Crudupas)“, – apie aktorių, su kuriuo filmavosi juostoje „Per žingsnį nuo šlovės“, kalbėjo K.Hudson.

Tikėkimės, kad iki kito karto, kai vėl bus paliesta ši tema, tiek G.Paltrow, tiek K.Hudson jau turės geriausių bučinių scenų pavyzdžių.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Titanikas“ be Kate Winslet, o „Taip gimė žvaigždė“ – su Beyonce: filmai, galėję atrodyti visiškai kitaip

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius